Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: dee
Asian Rice Salad
Tasty, healthy and filling - a real crowd pleaser.
Ingrédients
Directives
- In a saucepan bring 1 1/2 cups salted water to a boil. Add 3/4 cup rice, reduce heat, cover and simmer for 20 minutes. Refrigerate rice until chilled.
- Combine the chilled cooked rice, mushrooms, green peppers, red peppers, cashews, green onions, spinach and celery in a large bowl.
- Blend the vegetable oil, soy sauce, honey, parsley and crushed garlic in a separate bowl.
- Pour the dressing over the salad 1 hour before serving and toss well.
38 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
No Cashew Nuts Or Honey
19 févr. 08 par le membre: Ladyrider
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white rice is a no no. sub with brown rice
02 janv. 07 par le membre: gff
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 422 calories dans 1 portion de Asian Rice Salad.
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Répartition Calorique: 60% gras, 33% glu, 7% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1766 kj
21%
422 kcal
Gras
29,11g
42%
Gras Saturés
3,46g
17%
Gras Monoinsaturés
17g
Gras Polyinsaturés
7,295g
Glucides
36,05g
14%
Sucre
8,78g
10%
Fibre
2,5g
Protéine
7,71g
15%
Sel
2,08g
35%
Cholestérol
0mg
Potassium
388mg
19%
Répartition Calorique:
Glucide (33%)
Gras (60%)
Protéine (7%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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