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Rendements:
6 portion(s)
Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: dee

Asian Rice Salad

Tasty, healthy and filling - a real crowd pleaser.

Ingrédients

Directives

  1. In a saucepan bring 1 1/2 cups salted water to a boil. Add 3/4 cup rice, reduce heat, cover and simmer for 20 minutes. Refrigerate rice until chilled.
  2. Combine the chilled cooked rice, mushrooms, green peppers, red peppers, cashews, green onions, spinach and celery in a large bowl.
  3. Blend the vegetable oil, soy sauce, honey, parsley and crushed garlic in a separate bowl.
  4. Pour the dressing over the salad 1 hour before serving and toss well.
38 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
No Cashew Nuts Or Honey
user vote
19 févr. 08 par le membre: Ladyrider
white rice is a no no. sub with brown rice
user vote
02 janv. 07 par le membre: gff

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 422 calories dans 1 portion de Asian Rice Salad.
Répartition Calorique: 60% gras, 33% glu, 7% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1766 kj
21%
422 kcal
Gras
29,11g
42%
Gras Saturés
3,46g
17%
Gras Monoinsaturés
17g
Gras Polyinsaturés
7,295g
Glucides
36,05g
14%
Sucre
8,78g
10%
Fibre
2,5g
Protéine
7,71g
15%
Sel
2,08g
35%
Cholestérol
0mg
Potassium
388mg
19%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
21%
de VQR*
(422 cal)
21% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (33%)
 
Gras (60%)
 
Protéine (7%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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