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Rendements:
12 portion(s)
Type de repas:
soupes
Note:
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par le membre: Meredith McGlohon

Vegetable Bisque

Seven vegetable soup with little to no oil...vegan and vegetarian!

Ingrédients

Directives

  1. Sauté onion, leek, garlic and celery in the oil until tender.
  2. Chop all of the veggies into bite sized pieces.
  3. Add half of the tomato paste and continue to sauté until combined. When combined, add stock, water, and half of the chopped basil.
  4. Bring to a boil and add all the rest of the chopped ingredients and the rest of the tomato paste.
  5. Simmer for 2 hours. Add salt and pepper to taste. Check it every once in a while and flavor as necessary.
  6. When all the veggies have basically turned to mush, let the soup cool for about 30 minutes.
  7. Use an immersion blender or a food processor to puree the soup until the texture is completely smooth.
  8. Enjoy alone or with a small dollop of low fat sour cream.
187 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
looks yummy but way to much salt in there! Any way to cut that back? 4tbsp's sounds a bit much.
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26 août 08 par le membre: lttlangel
Great Soup! I cut the oregano to 1 tsp. added about 2 - 3 tsp. of Curry Powder. Served it with a dollop of lowfat yogurt.
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30 oct. 07 par le membre: foffey
Some people may want to cut the oil, but a small amount of oil can sure add a lot of flavor. Even with the oil, I'd count this recipe as less than a point per serving - you could double the serving size and it would still be only a point per serving.
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18 oct. 07 par le membre: Westgal
terrible for atkins! but sounds really, really good if I wasn't on Atkins!!! Looks like a very yummy recipe...maybe I'll save this for when I lose the weight!!!
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25 sept. 07 par le membre: Reina Estrella
This is a great meal. I added a pound of hamburger meat to the leftovers the next day and it was even better. Thanks
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18 sept. 07 par le membre: resdogbr
yay! Pam spray butter flavor or "smart spread" instead of oil. dollop of Daisey fat free sour cream. ;)
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28 juin 07 par le membre: velocitys0ul
Great
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12 avr. 07 par le membre: Joyce2
Yum yum...so much flava!
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10 avr. 07 par le membre: Meredith McGlohon
Cut out the oil
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10 avr. 07 par le membre: Jen88

     
 

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soupes

Recettes plus Récentes

par le membre: Juliehlv
Recette facile, savoureuse et riche en fibres.
par le membre: Delphinenoe
Délicieux et faible en calories.
par le membre: sianne83
Savoureux, sain et humide.
par le membre: Nanou2867
Léger, rapide et savoureux.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 135 calories dans 1 portion de Vegetable Bisque.
Répartition Calorique: 22% gras, 63% glu, 14% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
563 kj
7%
135 kcal
Gras
3,74g
5%
Gras Saturés
0,558g
3%
Gras Monoinsaturés
2,102g
Gras Polyinsaturés
0,852g
Glucides
23,75g
9%
Sucre
9,09g
10%
Fibre
6,3g
Protéine
5,29g
11%
Sel
7,01g
117%
Cholestérol
0mg
Potassium
763mg
38%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(135 cal)
7% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (64%)
 
Gras (22%)
 
Protéine (14%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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