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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
Note:
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par le membre: teskandar

Crock Pot Chicken Thighs with Vegetables

A stress free one dish meal seasoned with ingredients from your pantry.

Ingrédients

Directives

  1. Rinse chicken and remove skin, leaving the bone in.
  2. Place a layer of thighs in the bottom of the crock pot. Sprinkle with seasonings. Repeat until all thighs are in the pot.
  3. Pour a cup of chicken broth down the side of the pot, being careful not to disturb the seasonings.
  4. Cook on high setting of crock pot for 4 hours.
  5. Add mixed vegetables, recover and cook for 1 hour or until vegetables are heated through.
256 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
It was very easy and the chicken just falls of the bone, which I love. I suggest adding 1 Tsp salt and 1/2 Tsp Pepper and 1.5 to 2 Tsp of cayenne pepper. It came out a little bland, spice wise, fallowing the recipe.
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30 août 12 par le membre: Colie_03

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: comorgane
Recette légère, savoureuse et faible en gras pour une entrée ou un dîner.
par le membre: sianne83
Savoureux, sain et humide.
par le membre: gta27
Doux, moelleux et délicieux.
Riche, moelleux et sucré.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 251 calories dans 1 portion de Crock Pot Chicken Thighs with Vegetables.
Répartition Calorique: 42% gras, 12% glu, 46% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1052 kj
13%
251 kcal
Gras
11,57g
17%
Gras Saturés
3,196g
16%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
4,312g
Gras Polyinsaturés
2,71g
Glucides
7,51g
3%
Sucre
0,16g
0%
Fibre
2,2g
Protéine
28,68g
57%
Sel
1,36g
23%
Cholestérol
98mg
Potassium
374mg
19%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
de VQR*
(251 cal)
13% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (12%)
 
Gras (42%)
 
Protéine (46%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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