Temps de Préparation: 20 mins
Temps de Cuisson: 2 h
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Prava
Lentil and Vegetable Soup
A variation to a bland low-calorie soup.
Ingrédients
Directives
- Cut the vegetables into bite-size pieces. Place in a large pot and add cold water, then cover.
- Bring to a boil, then simmer uncovered for about 15 minutes.
- Cover and then simmer on low heat until vegetables are soft, about an hour and a half.
- While the soup is simmering, cook the lentils according to the instructions on the packet.
- When the soup is almost done, add the cooked lentils and seasonings.
- Sprinkle with fresh coriander just before serving as desired. Enjoy your meal.
35 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
2pts
15 mai 10 par le membre: Susie-Q
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 117 calories dans 1 portion de Lentil and Vegetable Soup.
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Répartition Calorique: 4% gras, 75% glu, 21% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
488 kj
6%
117 kcal
Gras
0,58g
1%
Gras Saturés
0,103g
1%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,101g
Gras Polyinsaturés
0,281g
Glucides
23,5g
9%
Sucre
7,82g
9%
Fibre
9,2g
Protéine
6,59g
13%
Sel
0,18g
3%
Cholestérol
0mg
Potassium
671mg
34%
Répartition Calorique:
Glucide (75%)
Gras (4%)
Protéine (21%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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