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Rendements:
1 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: anvil

Lemon Dill Sole

A simple sole recipe that's very healthy to eat.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat oven to 450 °F (320 °C).
  2. Cover a metal plate in tin foil (makes clean up easy).
  3. Place the fillet of sole (frozen or thawed) on the plate.
  4. Drown the fish in real lemon juice - be generous.
  5. Generously sprinkle dill weed on the fish.
  6. When the oven reaches 450 °F start cooking, and leave it in until done. If the sole was thawed it takes about 6 minutes, frozen takes about 17 minutes.
  7. Note: Sole fillets are not typically too big, so you might want two if you're really hungry.
44 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Goes really weel with Zesty Cauliflower. Same oven temp and same cooking time!
user vote
31 mai 07 par le membre: anvil
Substitute the lemon juice.
user vote
16 mai 07 par le membre: laurs

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 207 calories dans 1 portion de Lemon Dill Sole.
Répartition Calorique: 11% gras, 31% glu, 58% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
866 kj
10%
207 kcal
Gras
2,79g
4%
Gras Saturés
0,561g
3%
Gras Monoinsaturés
0,407g
Gras Polyinsaturés
0,743g
Glucides
17,54g
7%
Sucre
5,86g
7%
Fibre
1,4g
Protéine
32,31g
65%
Sel
0,47g
8%
Cholestérol
78mg
Potassium
940mg
47%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
de VQR*
(207 cal)
10% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (31%)
 
Gras (11%)
 
Protéine (58%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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