Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: anvil
Lemon Dill Sole
A simple sole recipe that's very healthy to eat.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 450 °F (320 °C).
- Cover a metal plate in tin foil (makes clean up easy).
- Place the fillet of sole (frozen or thawed) on the plate.
- Drown the fish in real lemon juice - be generous.
- Generously sprinkle dill weed on the fish.
- When the oven reaches 450 °F start cooking, and leave it in until done. If the sole was thawed it takes about 6 minutes, frozen takes about 17 minutes.
- Note: Sole fillets are not typically too big, so you might want two if you're really hungry.
44 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Goes really weel with Zesty Cauliflower. Same oven temp and same cooking time!
31 mai 07 par le membre: anvil
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Substitute the lemon juice.
16 mai 07 par le membre: laurs
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 207 calories dans 1 portion de Lemon Dill Sole.
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Répartition Calorique: 11% gras, 31% glu, 58% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
866 kj
10%
207 kcal
Gras
2,79g
4%
Gras Saturés
0,561g
3%
Gras Monoinsaturés
0,407g
Gras Polyinsaturés
0,743g
Glucides
17,54g
7%
Sucre
5,86g
7%
Fibre
1,4g
Protéine
32,31g
65%
Sel
0,47g
8%
Cholestérol
78mg
Potassium
940mg
47%
Répartition Calorique:
Glucide (31%)
Gras (11%)
Protéine (58%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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