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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
soupes
plats principaux
déjeuner
Note:
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par le membre: pinkskullery

Chicken Chili Stew

A yummy, low-fat stew that'll keep you full and satisfied.

Ingrédients

Directives

  1. Heat the oil in a saucepan over medium heat. Cook green bell pepper and onion until tender, stirring often.
  2. Add cream of chicken soup, broth, chili powder and cooked chicken. Bring to a boil and then simmer for 10 minutes.
  3. Add tomatoes and mixed vegetables. Cook for 30 minutes and then serve.
42 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
leave out the frozen mixed vegetables, because they have high carb veggies. replace with more complex, lower carb veggies...no potatoes, corn, or carrots! Try legumes, leeks, cabbage..
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04 juil. 07 par le membre: yvonne2007

     
 

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soupes plats principaux déjeuner

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Léger, rapide et savoureux.
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Une recette facile, simple et faible en glucides.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 380 calories dans 1 portion de Chicken Chili Stew.
Répartition Calorique: 36% gras, 35% glu, 29% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1589 kj
19%
380 kcal
Gras
15,83g
23%
Gras Saturés
2,835g
14%
Gras Monoinsaturés
7,103g
Gras Polyinsaturés
4,072g
Glucides
33,75g
13%
Sucre
7,2g
8%
Fibre
7,4g
Protéine
28,36g
57%
Sel
2,92g
49%
Cholestérol
58mg
Potassium
930mg
46%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
de VQR*
(380 cal)
19% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (35%)
 
Gras (36%)
 
Protéine (29%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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