Temps de Préparation: 55 mins
Temps de Cuisson: 45 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
déjeuner
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
Healthy version of the savory recipe.
Ingrédients
Directives
- Preheat your oven to 190°c and spray a little olive oil cooking spray into a loaf pan.
- In a bowl, combine the chicken mince, garlic, mustard, onion, paprika, egg, three quarters of cheese and crushed pepper.
- Mix to combine and then spoon into your greased pan. With your hands, push the mince mixture into the pan so it is compacted tightly, smooth and even on top.
- Bake in the oven for 25-30 minutes or until the top is browned.
- Remove from the oven and cover the top with the remainder of the cheese.
- Bake for a further 10-15 minutes, until cooked through and browned on top.
- Remove from the oven and let rest for a few minutes before slicing and serve with your favorite healthy side dish like steamed green vegetables or salad.
8 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
pains et produits de boulangerie
déjeuner
plats principaux
Recettes plus Récentes
Savoureux, sain et humide.
|
Doux, moelleux et délicieux.
|
Recette légère, savoureuse et faible en gras pour une entrée ou un dîner.
|
Doux, léger et délicieux.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 373 calories dans 1 portion de Chicken and Pork Meatloaf.
|
|
Répartition Calorique: 59% gras, 5% glu, 36% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1560 kj
19%
373 kcal
Gras
23,83g
34%
Gras Saturés
8,844g
44%
Gras Trans
0,075g
Gras Monoinsaturés
7,733g
Gras Polyinsaturés
1,699g
Glucides
4,59g
2%
Sucre
0,87g
1%
Fibre
0,4g
Protéine
33,02g
66%
Sel
0,56g
9%
Cholestérol
102mg
Potassium
214mg
11%
Répartition Calorique:
Glucide (5%)
Gras (59%)
Protéine (36%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|