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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
55 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
déjeuner
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: smithbianke

Chicken and Pork Meatloaf

Healthy version of the savory recipe.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat your oven to 190°c and spray a little olive oil cooking spray into a loaf pan.
  2. In a bowl, combine the chicken mince, garlic, mustard, onion, paprika, egg, three quarters of cheese and crushed pepper.
  3. Mix to combine and then spoon into your greased pan. With your hands, push the mince mixture into the pan so it is compacted tightly, smooth and even on top.
  4. Bake in the oven for 25-30 minutes or until the top is browned.
  5. Remove from the oven and cover the top with the remainder of the cheese.
  6. Bake for a further 10-15 minutes, until cooked through and browned on top.
  7. Remove from the oven and let rest for a few minutes before slicing and serve with your favorite healthy side dish like steamed green vegetables or salad.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 373 calories dans 1 portion de Chicken and Pork Meatloaf.
Répartition Calorique: 59% gras, 5% glu, 36% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1560 kj
19%
373 kcal
Gras
23,83g
34%
Gras Saturés
8,844g
44%
Gras Trans
0,075g
Gras Monoinsaturés
7,733g
Gras Polyinsaturés
1,699g
Glucides
4,59g
2%
Sucre
0,87g
1%
Fibre
0,4g
Protéine
33,02g
66%
Sel
0,56g
9%
Cholestérol
102mg
Potassium
214mg
11%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
de VQR*
(373 cal)
19% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (5%)
 
Gras (59%)
 
Protéine (36%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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