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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
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par le membre: chinaeure

Grilled Chicken Sandwich with Mozzarella

Great sandwich for Fat Smash Phase 2 or higher.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat grill to medium-high heat. Slice green peppers into strips.
  2. Cook and stir onions and peppers in extra virgin olive oil in a large skillet on medium heat for 5 minutes or until tender. Cover and set aside, keep warm.
  3. Grill chicken breasts for 8 minutes and turn over. Brush with the barbecue sauce (fat free if available).
  4. Grill an additional 7 to 9 minutes or until chicken is cooked through, turning occasionally and brushing with the remaining barbecue sauce.
  5. Fill the whole what Kaiser rolls with chicken and top with mozzarella cheese, onions and peppers, and enjoy.
  6. Note: If you are on Fat Smash Phase 2 then just top the chicken with the cheese, onions, and peppers.
138 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
i didnt think you could have any in phase 2
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13 juin 10 par le membre: acc_811
really satisfying!
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02 avr. 08 par le membre: brewsterchick
this was really good
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27 oct. 07 par le membre: SuperC
would be good for GI if you take out the bun or maybe replace with a tortilla
user vote
09 oct. 07 par le membre: Angel_Fire

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 474 calories dans 1 portion de Grilled Chicken Sandwich with Mozzarella.
Répartition Calorique: 28% gras, 16% glu, 56% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1983 kj
24%
474 kcal
Gras
14,08g
20%
Gras Saturés
5,278g
26%
Gras Trans
0,06g
Gras Monoinsaturés
5,808g
Gras Polyinsaturés
1,658g
Glucides
18,58g
7%
Sucre
2,32g
3%
Fibre
1,7g
Protéine
64,78g
130%
Sel
1,41g
24%
Cholestérol
152mg
Potassium
738mg
37%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
24%
de VQR*
(474 cal)
24% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (16%)
 
Gras (28%)
 
Protéine (56%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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