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Rendements:
6 portion(s)
Type de repas:
accompagnements
collations
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: chinaeure

Foil Wrapped Vegetables

A way to make your veggies sensational and fun.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat grill to medium-high heat. Toss vegetables and tomatoes with Italian dressing.
  2. Place in center of 18" long piece of heavy duty foil (or use a double layer of regular foil). Bring up the sides. Double fold top and ends to seal packet, leaving room for heat circulation inside.
  3. Grill for 8 to 10 minutes or until vegetables are crisp-tender, turning after 4 minutes.
  4. Cut slits in foil to release steam. Open packet, sprinkle vegetables with parmesan cheese.
257 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I used peas instead of zuiccini it turned out really good
user vote
05 août 07 par le membre: cgallegos
it looks to be about 3 carbs which is good it looks like it would fit nicely into either lunch or dinner
user vote
31 juil. 07 par le membre: hippodancer

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: Emma13001
Satisfaisant, délicieux et facile à préparer.
par le membre: sianne83
Savoureux, sain et humide.
Riche, moelleux et sucré.
par le membre: adupayage
Snack délicieux, simple et faible en glucides.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 38 calories dans 1 portion de Foil Wrapped Vegetables.
Répartition Calorique: 29% gras, 51% glu, 20% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
157 kj
2%
38 kcal
Gras
1,37g
2%
Gras Saturés
0,39g
2%
Gras Monoinsaturés
0,378g
Gras Polyinsaturés
0,319g
Glucides
5,36g
2%
Sucre
3,38g
4%
Fibre
1,6g
Protéine
2,11g
4%
Sel
0,42g
7%
Cholestérol
2mg
Potassium
270mg
14%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de VQR*
(38 cal)
2% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (51%)
 
Gras (29%)
 
Protéine (20%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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