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Rendements:
12 portion(s)
Temps de Préparation:
35 mins
Temps de Cuisson:
13 mins
Type de repas:
soupes
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: elekra

All-Vegetable Soup

A delicious super low calorie vegetable soup.

Ingrédients

Directives

  1. Put garlic, vegetables, thyme and broth into a large soup pot.
  2. Cover and bring to a boil over high heat; reduce heat to low and simmer, partly covered, about 10 minutes.
  3. Stir in parsley (or chives); season to taste with salt, pepper and lemon juice (optional).
  4. Note: if you like thick soups, consider pureeing this recipe in the pot with an immersion blender. Many variations to this recipe, add or leave out vegetables to suit your taste. Save time by using frozen vegetables instead of fresh ones (though the texture of the soup might change a bit).
  5. Source: based on a Weight Watchers recipe.
979 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Add a package of Onion soup mix, tomato paste and more veggie broth.
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01 févr. 15 par le membre: mrsmax
Omit the carrots for lower carbs for Atkins induction
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29 oct. 14 par le membre: MADeal1
Loved this. Added some chilli for a little kick but I do that with pretty much everything!
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22 mars 13 par le membre: Salbear
taste is soso, I would change the chard for chinese cabbage and maybe add a bit of lentils or just some tomato paste. Its great to loose weight not too tasty though.
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21 sept. 12 par le membre: d4da
yes, for most diets, this is a great recipe. it is also very filling.
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10 août 12 par le membre: rob53jk
love it! added wee bit of tomato sooo yummy!
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18 févr. 12 par le membre: toadie
This sounds delicious..I am on a low carb eating program and this will be perfect...I will omit the carrots and everything else is acceptable....thanks..
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17 févr. 12 par le membre: svdbygrc
it was really nice changed it a bit tho with the veg do u no if u can frezze it
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30 janv. 12 par le membre: buddy xx
I love this recipe but instead of swiss chard and cabbage I use bok choy. I also sometimes add a little barley to it.
user vote
11 nov. 11 par le membre: mld0915
Loved it!
user vote
01 nov. 11 par le membre: richast
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 32 calories dans 1 portion de All-Vegetable Soup.
Répartition Calorique: 5% gras, 76% glu, 18% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
132 kj
2%
32 kcal
Gras
0,22g
0%
Gras Saturés
0,038g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,018g
Gras Polyinsaturés
0,088g
Glucides
6,87g
3%
Sucre
3,35g
4%
Fibre
2,1g
Protéine
1,64g
3%
Sel
0,75g
12%
Cholestérol
0mg
Potassium
285mg
14%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de VQR*
(32 cal)
2% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (77%)
 
Gras (5%)
 
Protéine (18%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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