Temps de Préparation: 35 mins
Temps de Cuisson: 13 mins
Type de repas:
soupes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
par le membre: elekra ![](https://m.ftscrt.com/static/member/955892e5-4058-46d2-8092-95b043f3182d_tiny.jpg)
All-Vegetable Soup
A delicious super low calorie vegetable soup.
Ingrédients
- 1/2 fl oz lemon juice
- 2 tasses, râpés cabbage
- 6 cups vegetable broth
- 1/4 cuillère à café black pepper
- 1/2 cuillère à café table salt
- 2 cuillères à café fresh thyme, chopped
- 2 tasses, hachés broccoli, small florets
- 2 moyennes carrots, chopped
- 2 tasses cauliflower, small florets
- 1 tige, moyenne celery, diced
- 2 tasses swiss chard, chopped
- 2 gousse garlic
- 1 moyenne onion, chopped
- 2 cuillères à soupe fresh parsley, chopped
- 2 petites zucchini, diced
- 1 moyenne red bell pepper, diced
Directives
- Put garlic, vegetables, thyme and broth into a large soup pot.
- Cover and bring to a boil over high heat; reduce heat to low and simmer, partly covered, about 10 minutes.
- Stir in parsley (or chives); season to taste with salt, pepper and lemon juice (optional).
- Note: if you like thick soups, consider pureeing this recipe in the pot with an immersion blender. Many variations to this recipe, add or leave out vegetables to suit your taste. Save time by using frozen vegetables instead of fresh ones (though the texture of the soup might change a bit).
- Source: based on a Weight Watchers recipe.
979 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
Add a package of Onion soup mix, tomato paste and more veggie broth.
01 févr. 15 par le membre: mrsmax
|
Omit the carrots for lower carbs for Atkins induction
29 oct. 14 par le membre: MADeal1
|
Loved this. Added some chilli for a little kick but I do that with pretty much everything!
22 mars 13 par le membre: Salbear
|
taste is soso, I would change the chard for chinese cabbage and maybe add a bit of lentils or just some tomato paste. Its great to loose weight not too tasty though.
21 sept. 12 par le membre: d4da
|
yes, for most diets, this is a great recipe. it is also very filling.
10 août 12 par le membre: rob53jk
|
love it! added wee bit of tomato sooo yummy!
18 févr. 12 par le membre: toadie
|
This sounds delicious..I am on a low carb eating program and this will be perfect...I will omit the carrots and everything else is acceptable....thanks..
17 févr. 12 par le membre: svdbygrc
|
it was really nice changed it a bit tho with the veg do u no if u can frezze it
30 janv. 12 par le membre: buddy xx
|
I love this recipe but instead of swiss chard and cabbage I use bok choy. I also sometimes add a little barley to it.
11 nov. 11 par le membre: mld0915
|
Loved it!
01 nov. 11 par le membre: richast
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
soupes
déjeuner
Recettes plus Récentes
Snack délicieux, simple et faible en glucides.
|
Modérément sucré, parfumé et délicieux.
|
Dessert moelleux, délicieux et peu calorique.
|
Facile, sucré et savoureux.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 32 calories dans 1 portion de All-Vegetable Soup.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 5% gras, 76% glu, 18% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
132 kj
2%
32 kcal
Gras
0,22g
0%
Gras Saturés
0,038g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,018g
Gras Polyinsaturés
0,088g
Glucides
6,87g
3%
Sucre
3,35g
4%
Fibre
2,1g
Protéine
1,64g
3%
Sel
0,75g
12%
Cholestérol
0mg
Potassium
285mg
14%
Répartition Calorique:
Glucide (77%)
Gras (5%)
Protéine (18%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|