Temps de Préparation: 10 mins
Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: k8yk
Beet, Apple, Spinach Salad with Almonds and Yogurt Garlic Dressing
This is a filling and flavorful salad that looks bright and beautiful on the table.
Ingrédients
Directives
- One day ahead; roast beets. Quarter beets and bake for 1 hour on 350 °F (175 °C) heat or until a fork goes in easily. Cover, store in refrigerator.
- Dressing; to taste, finely mince garlic and mash with a pinch of salt in a mortar and pestle (if you have one). Add a splash of balsamic vinegar and plain Greek yogurt. Mix well and store in refrigerator.
- Put almonds in a bag and smash with a hammer. (Cooking with hammers is fun!)
- Slice apple.
- Add all ingredients and dressing to a bowl and mix well.
138 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Absolutely heavenly!
08 mars 11 par le membre: fridar
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This looks yummy.
21 oct. 10 par le membre: Nikita 007
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 257 calories dans 1 portion de Beet, Apple, Spinach Salad with Almonds and Yogurt Garlic Dressing.
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Répartition Calorique: 40% gras, 49% glu, 11% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1075 kj
13%
257 kcal
Gras
12,39g
18%
Gras Saturés
2,394g
12%
Gras Trans
0,12g
Gras Monoinsaturés
5,872g
Gras Polyinsaturés
2,625g
Glucides
33,9g
13%
Sucre
23,6g
26%
Fibre
7g
Protéine
7,27g
15%
Sel
1,02g
17%
Cholestérol
11mg
Potassium
579mg
29%
Répartition Calorique:
Glucide (49%)
Gras (40%)
Protéine (11%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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