Temps de Préparation: 15 mins
Type de repas:
accompagnements
salades et vinaigrettes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: nwismark
Quinoa Tabbouleh
A variation on the classic tabbouleh salad. Great on the go salad that is fresh and light.
Ingrédients
Directives
- In a large mixing bowl, add olive oil, lemon juice, garlic and quinoa. Season with salt and pepper if desired.
- Mince the red onion and place in the bowl with olive oil, lemon juice, garlic and quinoa.
- Finely chop the tomato and cucumber and add. Gently mix together.
- Remove stems of parsley, and finely chop the leaves. Add to the rest of the ingredients and gently mix until combined.
- For best flavour, refrigerate for 30 minutes before serving.
79 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
yum! I make a big batch and take it to lunch for work everyday. Keeps me out of trouble! LOL :)
23 avr. 19 par le membre: Deanna29
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 109 calories dans 1 portion de Quinoa Tabbouleh.
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Répartition Calorique: 20% gras, 65% glu, 15% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
455 kj
5%
109 kcal
Gras
2,62g
4%
Gras Saturés
0,358g
2%
Gras Monoinsaturés
1,259g
Gras Polyinsaturés
0,636g
Glucides
19,14g
7%
Sucre
2,74g
3%
Fibre
3,8g
Protéine
4,56g
9%
Sel
0,29g
5%
Cholestérol
0mg
Potassium
492mg
25%
Répartition Calorique:
Glucide (65%)
Gras (20%)
Protéine (15%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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