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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Type de repas:
accompagnements
salades et vinaigrettes
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: nwismark

Quinoa Tabbouleh

A variation on the classic tabbouleh salad. Great on the go salad that is fresh and light.

Ingrédients

Directives

  1. In a large mixing bowl, add olive oil, lemon juice, garlic and quinoa. Season with salt and pepper if desired.
  2. Mince the red onion and place in the bowl with olive oil, lemon juice, garlic and quinoa.
  3. Finely chop the tomato and cucumber and add. Gently mix together.
  4. Remove stems of parsley, and finely chop the leaves. Add to the rest of the ingredients and gently mix until combined.
  5. For best flavour, refrigerate for 30 minutes before serving.
79 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
yum! I make a big batch and take it to lunch for work everyday. Keeps me out of trouble! LOL :)
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23 avr. 19 par le membre: Deanna29

     
 

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accompagnements salades et vinaigrettes déjeuner

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 109 calories dans 1 portion de Quinoa Tabbouleh.
Répartition Calorique: 20% gras, 65% glu, 15% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
455 kj
5%
109 kcal
Gras
2,62g
4%
Gras Saturés
0,358g
2%
Gras Monoinsaturés
1,259g
Gras Polyinsaturés
0,636g
Glucides
19,14g
7%
Sucre
2,74g
3%
Fibre
3,8g
Protéine
4,56g
9%
Sel
0,29g
5%
Cholestérol
0mg
Potassium
492mg
25%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
de VQR*
(109 cal)
5% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (65%)
 
Gras (20%)
 
Protéine (15%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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