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Rendements:
1 portion(s)
Type de repas:
apéritifs
plats principaux
déjeuner
Note:
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par le membre: kdawg

Tortilla Pizza

A low calorie "pizza" with mozzarella and vegetables.

Ingrédients

Directives

  1. Coat a frying pan with non-stick spray and bake tortilla until browned.
  2. Remove tortilla from heat and add to a sprayed cookie sheet.
  3. Add thin layer of sauce and the desired amount of cheese to the tortilla. Add any vegetables.
  4. Broil for about 5-10 minutes.
  5. If tortilla is soft when done baking, you can throw it back in the frying pan for a few minutes.
  6. Note: add fresh veggies to make it even healthier... broccoli, peppers, mushrooms and tomatoes and a whole-wheat tortilla make this the ultimate "treat". Also watch the calorie content of your sauce, the amount of cheese and the size of your tortilla or the calories can get out of control fast.
98 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I love this, tried it today instead of ording our usual pizza on Saturdays. It's great!
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01 août 09 par le membre: Bunnybiter
Looks great!!! Thanks for the idea!
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27 août 08 par le membre: CndDsy
Grill tortilla without any oils or spray on a griddle pan and then add pizza sauce and light mozz cheese with plenty of veggies. Low point lunch, dinner or even appetizer.
user vote
27 août 08 par le membre: mkmcrrcs8
as long as you use the low fat cheese this looks absolutely yummy!
user vote
30 juil. 08 par le membre: lttlangel

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 208 calories dans 1 portion de Tortilla Pizza.
Répartition Calorique: 38% gras, 41% glu, 21% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
870 kj
10%
208 kcal
Gras
8,75g
13%
Gras Saturés
4,258g
21%
Gras Monoinsaturés
3,026g
Gras Polyinsaturés
0,982g
Glucides
21,45g
8%
Sucre
4,45g
5%
Fibre
1,5g
Protéine
10,77g
22%
Sel
1,20g
20%
Cholestérol
15mg
Potassium
288mg
14%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
de VQR*
(208 cal)
10% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (41%)
 
Gras (38%)
 
Protéine (21%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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