Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 1 h 15 mins
Type de repas:
accompagnements
pains et produits de boulangerie
collations
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Fl0wer ![](https://m.ftscrt.com/static/member/f56c1b89-ddd2-4009-815c-12f43a7247e0_tiny.jpg)
Spinach Loaf
The recipe calls it a bread, but with no flour it is more like a quiche baked in a loaf pan.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Butter loaf pan.
- Mix together spinach, eggs, and garlic.
- Season with sea salt and pepper to taste.
- Pour into loaf pan and bake for 1 hour and 15 minutes.
- Cool for 10 -15 minutes. Remove from loaf pan and slice.
- Note: add more garlic and some crushed red pepper flakes to add to the flavor. Reheats well in the toaster oven and it is good as cheese toast.
81 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
this looks amazingly delicious..im going to try it!
08 mai 14 par le membre: Stellased09
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 105 calories dans 1 portion de Spinach Loaf.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 53% gras, 13% glu, 33% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
438 kj
5%
105 kcal
Gras
6,43g
9%
Gras Saturés
2,342g
12%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,907g
Gras Polyinsaturés
0,803g
Glucides
3,68g
1%
Sucre
1,01g
1%
Fibre
2,3g
Protéine
9,13g
18%
Sel
1,78g
30%
Cholestérol
214mg
Potassium
333mg
17%
Répartition Calorique:
Glucide (14%)
Gras (53%)
Protéine (33%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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