Temps de Préparation: 20 mins
Temps de Cuisson: 40 mins
Type de repas:
plats principaux
petit-déjeuner
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Eggs are full of protein so eat them up to feel full and help muscle repair.
Ingrédients
Directives
- Chop onion and saute in a pan.
- Add spinach leaves and turn off the heat. The leaves will wilt. Allow to cool.
- Heat oven to 200 °C. Spray or grease a baking dish.
- Beat eggs and cheese in a large bowl. Add onion mixture and salt and pepper if desired.
- Pour into dish and bake until just set. The egg will continue to cook after being removed from the oven. Allow to cool for about 10 minutes before serving with a small salad on the side.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 220 calories dans 1 portion de Frittata.
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Répartition Calorique: 52% gras, 10% glu, 38% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
920 kj
11%
220 kcal
Gras
12,59g
18%
Gras Saturés
4,469g
22%
Gras Monoinsaturés
4,65g
Gras Polyinsaturés
1,638g
Glucides
5,53g
2%
Sucre
2,43g
3%
Fibre
0,8g
Protéine
20,39g
41%
Sel
1,54g
26%
Cholestérol
433mg
Potassium
238mg
12%
Répartition Calorique:
Glucide (10%)
Gras (52%)
Protéine (38%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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