Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Pennink1
Turkey, Bean & Zucchini Chili
Chili that's heavy on the beans, veggies and flavor.
Ingrédients
Directives
- Soak beans overnight.
- Brown turkey with onions, do not add extra oil.
- To crockpot, add two cans of tomatoes, chopped zucchini, beans and ground turkey and onions.
- Mix with seasoning package for chili, or chili powder.
- Simmer on high for 3 to 4 hours, then turn to low for 3 more hours.
- Serve with low fat sour cream or low fat shredded cheese.
148 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Be careful with the canned goods and the type of chili seasoning you are using. It is very likely that this "chili" has hidden sodium!
17 oct. 12 par le membre: Disneygirl123
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Very tasty for a low sodium chili.
09 janv. 12 par le membre: CBWRIGHT
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3 pts
03 déc. 11 par le membre: mama mel
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 202 calories dans 1 portion de Turkey, Bean & Zucchini Chili.
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Répartition Calorique: 10% gras, 62% glu, 28% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
847 kj
10%
202 kcal
Gras
2,33g
3%
Gras Saturés
0,548g
3%
Gras Trans
0,052g
Gras Monoinsaturés
0,68g
Gras Polyinsaturés
0,777g
Glucides
32,46g
12%
Sucre
2,99g
3%
Fibre
8,1g
Protéine
14,4g
29%
Sel
0,10g
2%
Cholestérol
15mg
Potassium
818mg
41%
Répartition Calorique:
Glucide (62%)
Gras (10%)
Protéine (28%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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