Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 1 h
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
desserts
collations
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A healthy version of carrot cake that will make you forget about cream cheese frosting.
Ingrédients
Directives
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- In a mixing bowl, stir together the carrots, orange juice, vanilla, olive oil, honey (liquefied in microwave), and pineapple until well blended.
- In another bowl, stir together the flours, baking soda, and spices. Mix in the walnuts.
- Blend the dry ingredients into the carrot mixture, stirring until just mixed.
- Pour the batter into a nonstick 8" square baking pan and bake for 45-60 minutes until a knife inserted in the center comes out clean.
- Remove from oven, let cool slightly, and remove from pan.
65 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Does 1 mean "Strongly does not agree"? No way! To early to have such a "cheat"! Maybe around phase 3 or 4!
11 oct. 11 par le membre: parisfamilyof5
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 382 calories dans 1 portion de Carrot Cake.
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Répartition Calorique: 29% gras, 65% glu, 6% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1599 kj
19%
382 kcal
Gras
12,81g
18%
Gras Saturés
1,496g
7%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
5,289g
Gras Polyinsaturés
5,415g
Glucides
64,29g
25%
Sucre
34,86g
39%
Fibre
2,7g
Protéine
5,55g
11%
Sel
0,75g
12%
Cholestérol
0mg
Potassium
214mg
11%
Répartition Calorique:
Glucide (65%)
Gras (29%)
Protéine (6%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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