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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
1 min
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
soupes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Bren911

Curried Pumpkin Soup

Tasty and healthy pumpkin soup with a nice edge from the curry powder.

Ingrédients

Directives

  1. Heat margarine in a pot and cook onions until glassy. Add curry paste and cook for 1 minute. Add pumpkin, stock and sugar.
  2. Reduce heat, cover and simmer for 15-20 minutes, until pumpkin is soft. Blend until smooth. Season with salt and pepper.
  3. Garnish with parsley and serve.
96 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Delicious. I love pumpkin and squash soups, and the curry definitely puts this one near the top of my favorites.
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03 nov. 11 par le membre: Adventurer Rich
Sugar and margarine are not FF P1 friendly.
user vote
25 sept. 07 par le membre: jo247
yum!
user vote
20 sept. 07 par le membre: velocitys0ul

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 138 calories dans 1 portion de Curried Pumpkin Soup.
Répartition Calorique: 20% gras, 69% glu, 11% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
575 kj
7%
138 kcal
Gras
3,44g
5%
Gras Saturés
0,694g
3%
Gras Monoinsaturés
1,422g
Gras Polyinsaturés
1,086g
Glucides
27,08g
10%
Sucre
6,88g
8%
Fibre
2,3g
Protéine
4,25g
9%
Sel
1,20g
20%
Cholestérol
0mg
Potassium
1223mg
61%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(138 cal)
7% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (69%)
 
Gras (20%)
 
Protéine (11%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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