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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
25 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Crimsonangel19

Faux Twice Baked Potatoes

Super yummy twice baked cauliflower casserole.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Cut out stem and core from cauliflower, and cut into small pieces.
  3. Cook in large pot of boiling salted water until cauliflower is tender, but not overly soft.
  4. Drain well and mash with potato masher, leaving some chunks.
  5. Mix in cream cheese, sour cream, onion, Parmesan, 1/2 cheddar cheese, and 3/4 of the crumbled bacon.
  6. Spread evenly in a medium-sized glass casserole dish. Sprinkle with cheddar cheese and reserved bacon. Bake 30-35 minutes, or until hot and bubbly.
124 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This is a fabulous side dish. Everyone loved it, one person suggested that it would be great served at Thanksgiving Dinner.
user vote
24 sept. 19 par le membre: jbwinbonaire
This was great! My husband even loved it. Great alternative to mashed potatoes or just a great side dish.
user vote
01 janv. 15 par le membre: zippydo

     
 

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par le membre: nath102
Recette délicieuse, facile et simple.
par le membre: comorgane
Recette légère, savoureuse et faible en gras pour une entrée ou un dîner.
par le membre: Emilieva
Moelleux, doux et délicieux.
par le membre: gta27
Doux, moelleux et délicieux.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 325 calories dans 1 portion de Faux Twice Baked Potatoes.
Répartition Calorique: 67% gras, 12% glu, 21% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1360 kj
16%
325 kcal
Gras
24,87g
36%
Gras Saturés
13,59g
68%
Gras Monoinsaturés
8,122g
Gras Polyinsaturés
1,517g
Glucides
10,06g
4%
Sucre
3,85g
4%
Fibre
3,6g
Protéine
17,08g
34%
Sel
1,65g
27%
Cholestérol
70mg
Potassium
598mg
30%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
de VQR*
(325 cal)
16% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (12%)
 
Gras (67%)
 
Protéine (21%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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