Temps de Préparation: 25 mins
Temps de Cuisson: 30 mins
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Super yummy twice baked cauliflower casserole.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- Cut out stem and core from cauliflower, and cut into small pieces.
- Cook in large pot of boiling salted water until cauliflower is tender, but not overly soft.
- Drain well and mash with potato masher, leaving some chunks.
- Mix in cream cheese, sour cream, onion, Parmesan, 1/2 cheddar cheese, and 3/4 of the crumbled bacon.
- Spread evenly in a medium-sized glass casserole dish. Sprinkle with cheddar cheese and reserved bacon. Bake 30-35 minutes, or until hot and bubbly.
124 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
This is a fabulous side dish. Everyone loved it, one person suggested that it would be great served at Thanksgiving Dinner.
24 sept. 19 par le membre: jbwinbonaire
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This was great! My husband even loved it. Great alternative to mashed potatoes or just a great side dish.
01 janv. 15 par le membre: zippydo
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 325 calories dans 1 portion de Faux Twice Baked Potatoes.
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Répartition Calorique: 67% gras, 12% glu, 21% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1360 kj
16%
325 kcal
Gras
24,87g
36%
Gras Saturés
13,59g
68%
Gras Monoinsaturés
8,122g
Gras Polyinsaturés
1,517g
Glucides
10,06g
4%
Sucre
3,85g
4%
Fibre
3,6g
Protéine
17,08g
34%
Sel
1,65g
27%
Cholestérol
70mg
Potassium
598mg
30%
Répartition Calorique:
Glucide (12%)
Gras (67%)
Protéine (21%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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