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Rendements:
12 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
1 h 10 mins
Type de repas:
soupes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Janelleas

Mixed Vegetable Soup

There are many variations to this 0 point soup. Basic idea is to create a simple broth, add veggies and spices to your hearts content.

Ingrédients

Directives

  1. Sauté celery, onion, and garlic with cooking spray (like Pam) in large stock pot.
  2. Add broth (low fat or fat free) and all ingredients. Bring to boil, cover and simmer for a minimum of 1 hour.
  3. Add salt and pepper to taste.
  4. Note: you can add cooked chicken breast, canned chicken breast, canned shrimp or extra lean ground beef to add protein to this soup and make it a meal.
57 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
it says that it makes twelve servings, and calls for 64 ounces of broth. Since 64/12 is a little over 5 ounces per serving, I'd go with one cup per serving, which would account for the veggies and such.
user vote
24 janv. 10 par le membre: shadon
I would like to see the Amount Per Serving on this and all the other recipes! Is it a cup or what?
user vote
29 déc. 09 par le membre: niobi

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 92 calories dans 1 portion de Mixed Vegetable Soup.
Répartition Calorique: 11% gras, 64% glu, 25% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
386 kj
5%
92 kcal
Gras
1,3g
2%
Gras Saturés
0,322g
2%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,404g
Gras Polyinsaturés
0,362g
Glucides
16,26g
6%
Sucre
8,21g
9%
Fibre
4,8g
Protéine
6,26g
13%
Sel
1,80g
30%
Cholestérol
0mg
Potassium
801mg
40%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
de VQR*
(92 cal)
5% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (64%)
 
Gras (11%)
 
Protéine (25%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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