Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 8 mins
Type de repas:
sauces et condiments
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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An easy way to prepare a cooked salsa.
Ingrédients
Directives
- Remove the husks from the tomatillos and rinse in lukewarm water.
- In a microwave safe container, add the tomatillos, serrano peppers, and onions. Cover with paper towel and cook on high for 7-8 minutes. Remove from microwave and let cool slightly.
- After cooking in microwave, transfer the tomatillo mixture to the blender, add the garlic, cilantro, salt and lime juice. Blend on high for just a few seconds.
- Taste for salt. Serve warm or at room temperature.
28 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Makes 32-2 tbsp. servings
31 janv. 15 par le membre: lettygaylor
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 6 calories dans 1 portion de Salsa Verde (Green Salsa).
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Répartition Calorique: 18% gras, 72% glu, 10% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
26 kj
0%
6 kcal
Gras
0,14g
0%
Gras Saturés
0,019g
0%
Gras Monoinsaturés
0,021g
Gras Polyinsaturés
0,058g
Glucides
1,29g
0%
Sucre
0,71g
1%
Fibre
0,3g
Protéine
0,18g
0%
Sel
0,27g
5%
Cholestérol
0mg
Potassium
44mg
2%
Répartition Calorique:
Glucide (72%)
Gras (18%)
Protéine (10%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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