Temps de Préparation: 20 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
soupes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Belaugh86
Corn & Potato Chowder
Delicious chowder with corn, potato and bacon.
Ingrédients
Directives
- Microwave potatoes for 8-12 minutes. Meanwhile, in large pot, sauté onions, celery and corn for 5-8 minutes, until soft.
- Chop bacon into small cubes. In separate skillet, brown bacon until crisp.
- Chop potatoes into cubes. Add bacon and potatoes to corn, onion and celery mixture.
- Mash potatoes slightly; add soymilk. .
- Let simmer for 10 minutes.
- Serve with salt and freshly ground pepper.
315 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Yummy... But next time I'll remember the salt!
28 mars 12 par le membre: Sretho
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Servings are 1/2 cup so I usually ave 2 servings.
19 févr. 11 par le membre: jamesthomasmom
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Good! Very easy! I will add some red peppers to it next time.
06 févr. 11 par le membre: AudraVT
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Not for detox phase because of the potatoes, but the meal itself sounds delicious!
10 sept. 10 par le membre: RockyRoadLuv
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soupes
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 186 calories dans 1 portion de Corn & Potato Chowder.
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Répartition Calorique: 34% gras, 45% glu, 22% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
779 kj
9%
186 kcal
Gras
7,49g
11%
Gras Saturés
2,131g
11%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,994g
Gras Polyinsaturés
1,539g
Glucides
22,11g
9%
Sucre
3,47g
4%
Fibre
3,7g
Protéine
10,69g
21%
Sel
0,86g
14%
Cholestérol
15mg
Potassium
615mg
31%
Répartition Calorique:
Glucide (44%)
Gras (34%)
Protéine (22%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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