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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
12 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Xisto2

Curried Pilchard Spaghetti

Quick protein meal.

Ingrédients

Directives

  1. Heat a few drops of oil in a non-stick pan and fry the onions and garlic until lightly browned. Sprinkle in the coriander, cumin and cayenne pepper and allow to sizzle for 30 seconds.
  2. Pour in the tomatoes and season with pepper and a pinch of sugar. Cook briskly, uncovered, stirring occasionally, for 5 to 6 minutes until the sauce thickens slightly.
  3. Roughly flake the pilchards in their sauce with a fork, add to the tomato sauce and heat through. Ideally use curried pilchard cutlets or just add a little curry powder with the other spices to the fried onions and garlic when using pilchards in tomato sauce.
  4. While preparing the sauce, cook the spaghetti until tender in boiling water. Drain in a colander.
  5. Place spaghetti into warm serving bowls and top with the pilchard tomato sauce. Sprinkle with feta and serve with salad.
59 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
The only thing I would change is. Remove the bones of the pilchards.
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20 juin 17 par le membre: Juan Diem

     
 

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plats principaux déjeuner

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Savoureux, sain et humide.
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par le membre: walid.issaoui1
Collation sucrée, savoureuse et riche en fibres.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 404 calories dans 1 portion de Curried Pilchard Spaghetti.
Répartition Calorique: 30% gras, 45% glu, 26% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1690 kj
20%
404 kcal
Gras
14,04g
20%
Gras Saturés
5,686g
28%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
4,138g
Gras Polyinsaturés
2,134g
Glucides
47,72g
18%
Sucre
8,72g
10%
Fibre
6,2g
Protéine
27,2g
54%
Sel
2,38g
40%
Cholestérol
86mg
Potassium
419mg
21%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
20%
de VQR*
(404 cal)
20% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (44%)
 
Gras (30%)
 
Protéine (26%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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