Temps de Préparation: 35 mins
Temps de Cuisson: 13 mins
Type de repas:
soupes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
par le membre: elekra
All-Vegetable Soup
A delicious super low calorie vegetable soup.
Ingrédients
- 1/2 fl oz lemon juice
- 2 tasses, râpés cabbage
- 6 cups vegetable broth
- 1/4 cuillère à café black pepper
- 1/2 cuillère à café table salt
- 2 cuillères à café fresh thyme, chopped
- 2 tasses, hachés broccoli, small florets
- 2 moyennes carrots, chopped
- 2 tasses cauliflower, small florets
- 1 tige, moyenne celery, diced
- 2 tasses swiss chard, chopped
- 2 gousse garlic
- 1 moyenne onion, chopped
- 2 cuillères à soupe fresh parsley, chopped
- 2 petites zucchini, diced
- 1 moyenne red bell pepper, diced
Directives
- Put garlic, vegetables, thyme and broth into a large soup pot.
- Cover and bring to a boil over high heat; reduce heat to low and simmer, partly covered, about 10 minutes.
- Stir in parsley (or chives); season to taste with salt, pepper and lemon juice (optional).
- Note: if you like thick soups, consider pureeing this recipe in the pot with an immersion blender. Many variations to this recipe, add or leave out vegetables to suit your taste. Save time by using frozen vegetables instead of fresh ones (though the texture of the soup might change a bit).
- Source: based on a Weight Watchers recipe.
980 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
Commentaires
This soup is very versatile. Can make as vegetarian or with meat, just add on the additional ingredients to your food log. I use 2 boxes of low sodium broth and then add water to make more broth as needed as we like our soup pretty broth-y.
12 oct. 10 par le membre: HealthyBabs
|
This is the famous Weight Watchers Zero Points vegetable soup. Very good... but mine never turns out as broth-y as the photo. Basically a giant pot of veggies with a teeny bit of water. :)
27 sept. 10 par le membre: lisakp71
|
opts
17 mai 10 par le membre: Susie-Q
|
No it needs adjustment to be good for induction. No carrots and lemon juice. I do not know how that would affect the flavor.
07 mai 10 par le membre: Wispo
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
soupes
déjeuner
Recettes plus Récentes
Doux, moelleux et savoureux.
|
Collation sucrée, délicieuse et saine.
|
Snack moyennement sucré, savoureux et faible en calories.
|
Sain, savoureux et faible en calories.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 32 calories dans 1 portion de All-Vegetable Soup.
|
|
Répartition Calorique: 5% gras, 76% glu, 18% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
132 kj
2%
32 kcal
Gras
0,22g
0%
Gras Saturés
0,038g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,018g
Gras Polyinsaturés
0,088g
Glucides
6,87g
3%
Sucre
3,35g
4%
Fibre
2,1g
Protéine
1,64g
3%
Sel
0,75g
12%
Cholestérol
0mg
Potassium
285mg
14%
Répartition Calorique:
Glucide (77%)
Gras (5%)
Protéine (18%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|