Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
12 portion(s)
Temps de Préparation:
30 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: mossum

Chicken Parmesan Florentine

A fast, easy, delicious, one dish casserole meal.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C). Lightly spray the bottom of a 9x12 glass baking dish.
  2. In a bowl mix parmesan and Italian seasoning.
  3. Roll chicken in parmesan to coat and place pieces in one layer on bottom of baking dish.
  4. Saute onions in butter for 1 minute. Add flour, stir.
  5. Over medium heat add milk stirring with whisk to blend evenly. Continue stirring until sauce thickens slightly. Add spinach and blend thoroughly.
  6. Spread spinach mixture in a layer over the chicken. Top with remaining parmesan.
  7. Bake for 35-45 minutes until top begins to brown.
  8. Remove from oven, let sit 5 minutes, before serving.
613 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Yum!
user vote
03 mars 18 par le membre: CatsKetoLife
Very Tasty!
user vote
14 mai 15 par le membre: genedougherty
This a great recipe for low carb high fat. Thanks for posting. I too changed the milk to cream, chopped onion instead of french fried onions and just left out the flour. Yum! I'll make if for my next potluck meeting.
user vote
19 avr. 15 par le membre: dboza
This recipe was yummy. I used Mrs. Dash instead of the italian seasoning since I didn't have any. I cut each chicken breast into five pieces and cooked it for 40 minutes. Chicken was a little dry so next time I will check it after 35 minutes.
user vote
09 juin 13 par le membre: swray417
It was delicious! I used a regular chopped onion, and added a red pepper. So good.
user vote
08 févr. 13 par le membre: KatieCJ66
This was really good! I substituted half and half for the milk and carbquik for the flour and herbs de provence for the Italian seasoning (because I was out) and it was absolutely delicious. My whole family loved it - even my daughter who abhors spinach.
user vote
14 oct. 12 par le membre: atriel2
I changed the recipe a little. I used a chopped onion instead of the french fried onions, and I used 2 tblsps of wondra flour. I really liked it. It has a very good taste.
user vote
11 oct. 12 par le membre: Jeanettekm
This was an excellent dish! I was surprised, but even my kids asked for seconds.
user vote
09 oct. 12 par le membre: sedwardsb
This was very filling and had a great taste. I also made it with Tilapia instead of chicken and reduced the cooking time to 25 min. Also very tasty!
user vote
08 août 12 par le membre: Valentina1955
Loved it!! Even my kids ate it :)
user vote
27 juil. 12 par le membre: Jaymzes
1 à 10 sur 12 Suivant

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

plats principaux

Recettes plus Récentes

par le membre: skinbizkit
Doux, délicieux et modérément sucré.
Riche, moelleux et sucré.
par le membre: Kylijules
Dessert moelleux, délicieux et peu calorique.
par le membre: Juliehlv
Recette facile, savoureuse et riche en fibres.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 132 calories dans 1 portion de Chicken Parmesan Florentine.
Répartition Calorique: 43% gras, 11% glu, 46% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
553 kj
7%
132 kcal
Gras
6,29g
9%
Gras Saturés
2,9g
15%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,989g
Gras Polyinsaturés
0,055g
Glucides
3,72g
1%
Sucre
0,87g
1%
Fibre
0,2g
Protéine
15,09g
30%
Sel
0,77g
13%
Cholestérol
38mg
Potassium
28mg
1%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(132 cal)
7% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (11%)
 
Gras (43%)
 
Protéine (46%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.