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Roast Pumpkin Salad
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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
accompagnements
salades et vinaigrettes
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Angelsbeach2002
Roast Pumpkin Salad
A light summer salad that's sure to tempt with the perfect mix of flavors.
Ingrédients
3 cups baby spinach
1 tbsp balsamic vinegar
1/3 second olive oil cooking spray
3 1/2 oz butternut pumpkin, pieces
1 tbsp olive oil
1/4 cup pine nuts
Directives
Pre-heat oven to 480 °F (250 °C).
Line a biking tray with baking paper. Place pumpkin in a single layer on the tray. Spray with olive oil spray, turn pumpkin spray again.
Roast for 20 minutes or until golden and tender, turning once. Set aside.
Meanwhile heat a small non-stick pan over medium heat. Add pine nuts and cook, stirring for approximately 3 minutes until golden.
Combine balsamic vinegar and olive oil in a screw top jar and shake to combine.
Place spinach and pumpkin in a serving bowl, sprinkle with pine nuts and drizzle with dressing.
279 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
A healthy salad !
07 sept. 18 par le membre:
Lupe 13
Soooooo Good! I love it, a new favourite and calorie-wise too.
25 févr. 13 par le membre:
Lise_in_oz
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 61 calories dans 1 portion de Roast Pumpkin Salad.
Répartition Calorique:
70% gras
, 22% glu, 8% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
255 kj
3%
61 kcal
Gras
4,85g
7%
Gras Saturés
1,009g
5%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,002g
Gras Polyinsaturés
0,001g
Glucides
3,42g
1%
Sucre
0,89g
1%
Fibre
1,1g
Protéine
1,17g
2%
Sel
0,03g
0%
Cholestérol
0mg
Potassium
57mg
3%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
de VQR*
(61 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (22%)
Gras (70%)
Protéine (8%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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