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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
accompagnements
salades et vinaigrettes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Angelsbeach2002

Roast Pumpkin Salad

A light summer salad that's sure to tempt with the perfect mix of flavors.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat oven to 480 °F (250 °C).
  2. Line a biking tray with baking paper. Place pumpkin in a single layer on the tray. Spray with olive oil spray, turn pumpkin spray again.
  3. Roast for 20 minutes or until golden and tender, turning once. Set aside.
  4. Meanwhile heat a small non-stick pan over medium heat. Add pine nuts and cook, stirring for approximately 3 minutes until golden.
  5. Combine balsamic vinegar and olive oil in a screw top jar and shake to combine.
  6. Place spinach and pumpkin in a serving bowl, sprinkle with pine nuts and drizzle with dressing.
279 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
A healthy salad !
user vote
07 sept. 18 par le membre: Lupe 13
Soooooo Good! I love it, a new favourite and calorie-wise too.
user vote
25 févr. 13 par le membre: Lise_in_oz

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 61 calories dans 1 portion de Roast Pumpkin Salad.
Répartition Calorique: 70% gras, 22% glu, 8% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
255 kj
3%
61 kcal
Gras
4,85g
7%
Gras Saturés
1,009g
5%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,002g
Gras Polyinsaturés
0,001g
Glucides
3,42g
1%
Sucre
0,89g
1%
Fibre
1,1g
Protéine
1,17g
2%
Sel
0,03g
0%
Cholestérol
0mg
Potassium
57mg
3%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
de VQR*
(61 cal)
3% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (22%)
 
Gras (70%)
 
Protéine (8%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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