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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: AlgaeGirl

Roasted Chicken with Glazed Vegetables

A favorite roast chicken meal.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
  2. Arrange chicken thighs, carrots and onions in a shallow dish. Set aside.
  3. Whisk together margarine, vinegar, honey and pepper in a small bowl.
  4. Pour over chicken and vegetables and toss until well coated.
  5. Bake for 45 minutes until chicken is no longer pink and vegetables are tender, stirring once.
  6. Note: you can use apple cider vinegar or red wine vinegar instead of the balsamic and it still tastes great.
154 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
We added Broccoli and had a side of brown rice as well. We really enjoyed it!
user vote
23 janv. 13 par le membre: Cortneylee
Both my husband and I enjoyed this. I used olive oil instead of margerine. Added some broccoli. I served this with slice oranges and brown rice.
user vote
10 avr. 11 par le membre: FSF

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: meg13010
Recette simple et savoureuse sans sucre, sans beurre et sans huile.
par le membre: loligna
Collation sucrée, délicieuse et saine.
par le membre: gta27
Doux, moelleux et délicieux.
par le membre: nath102
Recette délicieuse, facile et simple.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 187 calories dans 1 portion de Roasted Chicken with Glazed Vegetables.
Répartition Calorique: 18% gras, 46% glu, 36% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
782 kj
9%
187 kcal
Gras
3,79g
5%
Gras Saturés
1,163g
6%
Gras Trans
0,112g
Gras Monoinsaturés
1,064g
Gras Polyinsaturés
0,94g
Glucides
21,86g
8%
Sucre
15,85g
18%
Fibre
2,2g
Protéine
17,14g
34%
Sel
0,53g
9%
Cholestérol
68mg
Potassium
451mg
23%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(187 cal)
9% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (46%)
 
Gras (18%)
 
Protéine (36%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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