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Rendements:
12 portion(s)
Temps de Préparation:
30 mins
Temps de Cuisson:
50 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
collations
petit-déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Z'sMama

Vegan Lower-Fat Banana Bread

This bread is pure, unadulterated banana goodness.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat the oven to 350 °F (170 °C). Lightly grease a 9" x 5" loaf pan.
  2. In a large mixing bowl, mash the bananas really well. Add the sugar, applesauce, molasses, and oil. Whisk briskly to incorporate.
  3. Sift in the flour, baking soda, spices, and salt. Use a wooden spoon to mix until the wet and dry ingredients are just combined.
  4. Transfer the batter to the prepared pan and bake for 45-50 minutes. The top should be lightly browned and a knife inserted through the centre should come out clean.
  5. Remove from oven and invert onto a cooling rack; flip the bread right side up and let cool.
  6. Note: based on a recipe from the excellent Veganomicon.
79 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Recipe from Veganomicon and photo by Amber Karnes.
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05 nov. 10 par le membre: Z'sMama

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 179 calories dans 1 portion de Vegan Lower-Fat Banana Bread.
Répartition Calorique: 24% gras, 70% glu, 6% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
750 kj
9%
179 kcal
Gras
4,94g
7%
Gras Saturés
0,413g
2%
Gras Monoinsaturés
2,719g
Gras Polyinsaturés
1,487g
Glucides
32,55g
13%
Sucre
13,86g
15%
Fibre
2,3g
Protéine
2,74g
5%
Sel
0,44g
7%
Cholestérol
0mg
Potassium
196mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(179 cal)
9% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (70%)
 
Gras (24%)
 
Protéine (6%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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