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Vegan Lower-Fat Banana Bread
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Rendements:
12 portion(s)
Temps de Préparation:
30 mins
Temps de Cuisson:
50 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
collations
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Z'sMama
Vegan Lower-Fat Banana Bread
This bread is pure, unadulterated banana goodness.
Ingrédients
1/4 cup unsweetened applesauce
1 tasse whole wheat flour
1 cuillère à café cinnamon
1/4 cuillère à café nutmeg
1/2 cuillère à café salt
1/4 tasse canola oil
3
petits
bananas
3/4 cuillère à café baking soda
2 tbsps molasses
1/2 tasse sugar
1 tasse all purpose white flour
Directives
Pre-heat the oven to 350 °F (170 °C). Lightly grease a 9" x 5" loaf pan.
In a large mixing bowl, mash the bananas really well. Add the sugar, applesauce, molasses, and oil. Whisk briskly to incorporate.
Sift in the flour, baking soda, spices, and salt. Use a wooden spoon to mix until the wet and dry ingredients are just combined.
Transfer the batter to the prepared pan and bake for 45-50 minutes. The top should be lightly browned and a knife inserted through the centre should come out clean.
Remove from oven and invert onto a cooling rack; flip the bread right side up and let cool.
Note: based on a recipe from the excellent Veganomicon.
79 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Recipe from Veganomicon and photo by Amber Karnes.
05 nov. 10 par le membre:
Z'sMama
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 179 calories dans 1 portion de Vegan Lower-Fat Banana Bread.
Répartition Calorique:
24% gras
, 70% glu, 6% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
750 kj
9%
179 kcal
Gras
4,94g
7%
Gras Saturés
0,413g
2%
Gras Monoinsaturés
2,719g
Gras Polyinsaturés
1,487g
Glucides
32,55g
13%
Sucre
13,86g
15%
Fibre
2,3g
Protéine
2,74g
5%
Sel
0,44g
7%
Cholestérol
0mg
Potassium
196mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(179 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (70%)
Gras (24%)
Protéine (6%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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