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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
40 mins
Type de repas:
soupes
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: 4deenie

Tex-Mex Turkey and Bean Chili

A tasty low fat chili recipe.

Ingrédients

Directives

  1. Heat a Dutch oven or heavy 5-quart pot over medium. Add turkey bacon; cook, stirring occasionally, until crisp, 6 to 8 minutes.
  2. Raise heat to high; add ground turkey. Cook, stirring and breaking up meat with a spoon, until no longer pink, 8 to 10 minutes.
  3. Add chopped onion, chopped garlic cloves and chopped jalapeno (remove seeds). Cook until soft, stirring often, about 5 minutes.
  4. Stir in chili powder, unsweetened cocoa powder and ground cumin, cook, stirring, until fragrant, about 1 minute.
  5. Add diced tomatoes in juice, unsulfured molasses, water, and salt; bring to a boil.
  6. Reduce heat and simmer 15 minutes.
  7. Add drained and rinsed pinto beans.
  8. Cook until liquid has thickened. About 20 minutes.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 320 calories dans 1 portion de Tex-Mex Turkey and Bean Chili.
Répartition Calorique: 11% gras, 48% glu, 41% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1340 kj
16%
320 kcal
Gras
4,18g
6%
Gras Saturés
1,295g
6%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,374g
Gras Polyinsaturés
0,349g
Glucides
41,04g
16%
Sucre
11,09g
12%
Fibre
10,2g
Protéine
35,2g
70%
Sel
2,12g
35%
Cholestérol
62mg
Potassium
500mg
25%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
de VQR*
(320 cal)
16% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (48%)
 
Gras (11%)
 
Protéine (41%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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