Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: TangoLuva

Crustless Chicken Pizza

A great way to enjoy your favorite Italian-American dish without the bread.

Ingrédients

Directives

  1. Sauté garlic (onion optional) in olive oil. When golden brown add, tomato paste, pasta sauce, oregano, salt and pepper. Bring to a boil. Place on medium heat.
  2. Take the chicken breasts and tenderize with a meat tenderizer, pounding them until thin (tip: spray clear wrap with non-stick spray and wrap chicken before tenderizing for quick clean up and no "sticky" trouble).
  3. Season chicken with salt and pepper. You can also sprinkle a little garlic powder and parmesan cheese if you like.
  4. Place chicken "crusts" on greased baking sheet. Top with sauce mixture. Sprinkle with mozzarella cheese and top with anything else you enjoy on your pizza.
  5. Bake at 350 °F (175 °C) for 30 minutes or until chicken is cooked through. Allow to cool and enjoy!
293 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
When you are really craving pizza, this recipe will work to stay the cravings and be Atkins friendly. Just remember moderation. I would use this for special occassions.
user vote
27 nov. 10 par le membre: Cindy Thompson
very tasty, mine came out like a Chicken parm. I'm weary about the paste and sauce I used, I tried to find the lowest sugar content possible...
user vote
30 déc. 08 par le membre: kcora
I have made this twice now and my husband and I both LOVE it!
user vote
01 oct. 08 par le membre: Simavision
yes sounds really will have to try
user vote
28 mars 08 par le membre: cathleen7182
sounds great. can't wait to try this. thanks!.
user vote
12 févr. 08 par le membre: Petie72
Love this one and my kids eat it up...just switch the cheese for Fat Free Mozzarella (Kraft is the only one i can find that is Fat Free)...if you want to reduce a bit more use Light pizza sauce.
user vote
06 févr. 08 par le membre: QueenRegi
Great recipe - perfect for my diet The nutrition facts are counted wrong, looks like the nurtition is calculated for the whole dish which looks like it would serve 4 - so dive by 4 or the number of serving you eat...
user vote
18 janv. 08 par le membre: lola_dark
I'm going to try this, this week. I might cut cheese(ack, that doesn't sound good)to half that amount though!
user vote
02 déc. 07 par le membre: peanut butter junkie
This sound really good, can't wait to try! My only suggestion is to use homemade or pre-made sugar free pasta sauce if on Atkins or South beach, and maybe cut back a little on the amount.
user vote
01 déc. 07 par le membre: Lotus
Excellent!! Even my picky kids loved it!
user vote
31 oct. 07 par le membre: Lori Anne
1 à 10 sur 11 Suivant

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

plats principaux

Recettes plus Récentes

par le membre: Kylijules
Dessert moelleux, délicieux et peu calorique.
par le membre: Cristinette123
Doux, moelleux et savoureux.
par le membre: sianne83
Savoureux, sain et humide.
par le membre: Barbarabzm
Doux, parfumé et humide.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 689 calories dans 1 portion de Crustless Chicken Pizza.
Répartition Calorique: 34% gras, 15% glu, 51% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2881 kj
34%
688 kcal
Gras
25,35g
36%
Gras Saturés
12,87g
64%
Gras Trans
0,06g
Gras Monoinsaturés
7,634g
Gras Polyinsaturés
2,599g
Glucides
26,14g
10%
Sucre
16,84g
19%
Fibre
2,8g
Protéine
86,43g
173%
Sel
4,48g
75%
Cholestérol
210mg
Potassium
1615mg
81%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
34%
de VQR*
(688 cal)
34% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (15%)
 
Gras (34%)
 
Protéine (51%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.