Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 45 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Chicken thighs in a delicious creamy Dijon mustard sauce.
Ingrédients
Directives
- Pre-heat the oven to 400 °F (200 °C).
- In a bowl, mix together the chicken, mustard and thyme, so the chicken is nicely coated.
- Lay a sheet of foil over a large baking tray, then place the chicken on the foil. Lay another sheet of foil over the first, and fold over the edges tightly to make a pouch. This will need to be placed in the oven for 45-60 minutes.
- Just before the chicken has finished cooking, you can prepare the sauce by mixing together the oil with the yogurt or fromage frais, and add a sprinkling of salt and black pepper.
- Once the chicken has cooked, remove the foil and pour over the sauce. Serve with slices of pickles or gherkins.
129 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
chicken was very moist, i put the yogurt sauce on the hot chicken - it was very tasty, i would make this again - thanks for posting it!
22 janv. 12 par le membre: njlindat
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Use full fat yogurt if possible
28 déc. 11 par le membre: beakerwill
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Easy and very delicious, thanks!
18 nov. 11 par le membre: LLNRun465
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 382 calories dans 1 portion de Poulet Moutarde.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 42% gras, 7% glu, 50% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1596 kj
19%
382 kcal
Gras
19,99g
29%
Gras Saturés
6,212g
31%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,038g
Gras Polyinsaturés
0,62g
Glucides
7,98g
3%
Sucre
5,74g
6%
Fibre
1,1g
Protéine
53,8g
108%
Sel
1,62g
27%
Cholestérol
191mg
Potassium
112mg
6%
Répartition Calorique:
Glucide (8%)
Gras (42%)
Protéine (50%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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