Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
6 portion(s)
Type de repas:
apéritifs
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Tipper

Garlic Dill Meatballs

Serve the meatballs alone on toothpicks as an hors d'oeuvre or on a layer of creamy mushroom sauce as an entree or first course.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat the oven to 375° F (200° C).
  2. Combine the chicken, pork, onion, pork rinds, egg, garlic, dill, salt and pepper in a bowl and mix well.
  3. Divide the mixture into twelve 2-inch meatballs.
  4. Heat the oil in a large ovenproof skillet over medium-high heat until hot but not smoking.
  5. Brown the meatballs, turning them about 6 minutes. Transfer the skillet to the oven and bake the meatballs, covered for 15 minutes.
  6. Serve immediately.
  7. You can double or triple the recipe as needed. Makes about 12 meatballs.
119 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I ended up using lean ground beef since that was what I had in the freezer. They turned out better than the pre-fab meatballs I usually buy. Be sure to move the oven rack to the top for broiling.
user vote
06 janv. 09 par le membre: AngieNice
Phase II only allows low fat meat like chicken and fish - no ground beef or pork and no frying. So this recipe is probably tasty, but you need to be careful to use lower fat meats.
user vote
01 mars 07 par le membre: jenna810

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

apéritifs accompagnements

Recettes plus Récentes

par le membre: Charlotte0304
Savoureux et moelleux sans sucre raffiné ajouté.
par le membre: Emilieva
Moelleux, doux et délicieux.
par le membre: le Tido
Doux, léger et délicieux.
par le membre: mariencl
Facile et rapide avec des ingrédients simples.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 396 calories dans 1 portion de Garlic Dill Meatballs.
Répartition Calorique: 72% gras, 2% glu, 26% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1658 kj
20%
396 kcal
Gras
31,22g
45%
Gras Saturés
9,906g
50%
Gras Trans
0,018g
Gras Monoinsaturés
14,794g
Gras Polyinsaturés
4,395g
Glucides
1,61g
1%
Sucre
0,58g
1%
Fibre
0,2g
Protéine
25,61g
51%
Sel
0,70g
12%
Cholestérol
117mg
Potassium
347mg
17%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
20%
de VQR*
(396 cal)
20% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (2%)
 
Gras (72%)
 
Protéine (26%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.