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Rendements:
9 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
40 mins
Type de repas:
desserts
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: hrrcnmolly

Peach Crisp

Sensational and easy crisp dessert that will top off a great meal.

Ingrédients

Directives

  1. Put three cups of peaches in the bottom of a 10x6 inch pan or 8x8 inch baking pan.
  2. In a large bowl, mix the brown sugar, flour, oatmeal and cinnamon. Then, using an electric mixer cut the soft butter evenly into the dry ingredients.
  3. Sprinkle the mixture evenly over the fruit. If you prefer more topping, you can make two thin layers of fruit with two layers of topping.
  4. Bake at 375 °F (190 °C) around 40 minutes to 45 minutes, or until the top is slightly browned. The fruit should feel tender when you test with a toothpick.
  5. Note: you can use any fruit besides peaches like apples, pears, blueberries, blackberries or fresh plums. Based on a Joan Lunden recipe.
86 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Made this today, but used whole wheat flour instead of white all-purpose. A bit more "earthy" tasting, but not that bad.
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12 oct. 15 par le membre: joanjett83
Very delicious recipe for your free day when you want something warm and sweet from the oven. Also is fantastic with a blend of blueberries and peaches.
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05 janv. 12 par le membre: hrrcnmolly
This is delicious! Loved it!
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23 oct. 11 par le membre: Queenwiggles
It sounds great, but to many carbs for the Ideal Protein diet. It would have to be eaten on your cheat day.
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28 août 11 par le membre: chofeldt
Sounds delicious, but far too many carbohydrates to be good for a diabetic.
user vote
21 août 11 par le membre: pattayo

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 156 calories dans 1 portion de Peach Crisp.
Répartition Calorique: 31% gras, 64% glu, 5% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
655 kj
8%
156 kcal
Gras
5,67g
8%
Gras Saturés
3,319g
17%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,482g
Gras Polyinsaturés
0,382g
Glucides
25,91g
10%
Sucre
16,65g
19%
Fibre
1,7g
Protéine
1,86g
4%
Sel
0,02g
0%
Cholestérol
14mg
Potassium
161mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
de VQR*
(156 cal)
8% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (64%)
 
Gras (31%)
 
Protéine (5%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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