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Rendements:
2 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
25 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: lucyland

Mexican Rice Stuffed Peppers

Yummy Mexican brown rice stuffed red bell peppers.

Ingrédients

Directives

  1. Remove tops of pepper and seeds. Slice pepper lengthwise once to create a pocket for the rice.
  2. Toast peppers in toaster oven or broiler until softened to preferred level.
  3. While peppers toast, sauté onion in olive oil until browned.
  4. Add cooked brown rice to the oil and onions and sauté until slightly browned.
  5. Remove peppers from toaster and place rice inside.
  6. Top with green salsa and enjoy!
248 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I put the fake Chorizo (plant based) in and mixed in some of the salsa for more flavor. Then threw the stuffed peppers oven to broil a bit more cooking. Not long, 2-3 mins.
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02 févr. 23 par le membre: The Red Hatter Countess
I added some browned turkey and chipotle sauce to give the filling a little more flavor for my husband. They were yummy!
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19 nov. 11 par le membre: Think Positive 21
These are great, and you can add just about anything you want to them. Personally, I like to add some black beans, onions, and mushrooms. Yum!
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02 févr. 11 par le membre: lmc5238
If I am remembering correctly off the top of my head, rice is 4 points per cup and 1/2 tbsp of oil is 1 1/2 points , so if you round up it is 6 points per serving. 5 if you want to hide the 1/2 point.
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01 févr. 08 par le membre: evelyn64
that recipe can't be 6 points. You dont count the zero point veggies. They are "free" in unlimited quantities (not all veggies..just the zero point ones and all of the above are) You only count per serving 1 c. brown rice and 1/2 T. olive oil.
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01 févr. 08 par le membre: artistalana
That recipe is 6 points :) Enjoy! This with a nice salad would be a perfect combination
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30 janv. 08 par le membre: cmichel99
how many points?
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30 janv. 08 par le membre: Lisa101
Thank you for the delicious recipe! I am a vegetarian and also on WW. I added some mushrooms and it was great. Good luck with your journey : )
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27 janv. 08 par le membre: morgansmom
can add corn
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20 janv. 08 par le membre: Spina

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: Charlotte0304
Savoureux et moelleux sans sucre raffiné ajouté.
par le membre: mariencl
Facile et rapide avec des ingrédients simples.
par le membre: adeline223
Collation sucrée, délicieuse et saine.
par le membre: walid.issaoui1
Collation sucrée, savoureuse et riche en fibres.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 378 calories dans 1 portion de Mexican Rice Stuffed Peppers.
Répartition Calorique: 21% gras, 71% glu, 9% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1579 kj
19%
378 kcal
Gras
9g
13%
Gras Saturés
1,384g
7%
Gras Monoinsaturés
5,57g
Gras Polyinsaturés
1,672g
Glucides
69,22g
27%
Sucre
12,39g
14%
Fibre
9g
Protéine
8,44g
17%
Sel
1,96g
33%
Cholestérol
0mg
Potassium
904mg
45%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
de VQR*
(378 cal)
19% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (70%)
 
Gras (21%)
 
Protéine (9%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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