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Rendements:
3 portion(s)
Type de repas:
soupes
Note:
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par le membre: hamiltontankgirl

Garlic Butternut Squash Soup

Butternut squash soup based on the nutrition guide for P90X.

Ingrédients

Directives

  1. Combine the shallot & garlic in a non-stick saucepan and cook over low heat until translucent, adding a little water if necessary to prevent scorching.
  2. Add the squash and chicken broth and simmer until the squash is soft, about 20 minutes. Transfer to a blender or food processor and puree.
  3. Return the soup to the pan and place over medium heat until heated through. Serve.
  4. If desired, add protein powder just before serving.
  5. Note: Level 1: 1 cup serving. Level 2 & 3: 2 cups serving.
158 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
A little too much garlic for my taste
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07 juin 12 par le membre: Solcito08
Came out great! I added a pinch of cinnamon
user vote
01 févr. 12 par le membre: Fitn50
I must have done something wrong. It was more of a mush than any kind of soup
user vote
18 juin 10 par le membre: limitlessky

     
 

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soupes

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 70 calories dans 1 portion de Garlic Butternut Squash Soup.
Répartition Calorique: 2% gras, 89% glu, 9% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
291 kj
3%
70 kcal
Gras
0,22g
0%
Gras Saturés
0,049g
0%
Gras Monoinsaturés
0,04g
Gras Polyinsaturés
0,087g
Glucides
17,63g
7%
Sucre
3,09g
3%
Fibre
2,8g
Protéine
1,78g
4%
Sel
0,51g
9%
Cholestérol
0mg
Potassium
514mg
26%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
de VQR*
(70 cal)
4% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (89%)
 
Gras (2%)
 
Protéine (9%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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