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Rendements:
10 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
1 h
Type de repas:
soupes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Jenifa75

Homemade Onion Soup

This soup can be eaten as is or turned into French Onion soup if you are allowed the bread and cheese.

Ingrédients

Directives

  1. Slice the onions and place in a large pot with 2 cups of water. Let cook about 8 to 10 minutes or until soft.
  2. Add beef stock, garlic powder, salt and pepper. Bing to a boil. Reduce heat and simmer for 45 minutes.
  3. Bake 1/2 of a hamburger roll at 325 °F (160 °C) for about 20 minutes or until throughly toasted, this makes your "Crouton".
  4. Place 1 cup of soup into an oven proof bowl and place crouton on top and top with low or reduced fat provolone cheese.
  5. Broil at 270 °F (130 °C) until cheese is bubbly and brown.
  6. Note: the nutritional information for this recipe does not include the bread or cheese so if used make sure to add them.
440 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Fantastic recipe! I added a little Worceshire and wow, even better!
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11 nov. 12 par le membre: Koolbeanz
I didn't like the taste. Added worceshire sauce and mushrooms, it tasted much better after.
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05 oct. 12 par le membre: d4da
delicious and super easy
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13 août 12 par le membre: zeemon567
Absolutely delicious! I made the French Onion Soup version (baked with cheese) and my husband loved it too.
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06 août 10 par le membre: SashaFierce
1pts
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17 mai 10 par le membre: Susie-Q
This soup was really good. I know it will become one of my favorite soups.
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23 mars 10 par le membre: Cindy105
This is the best onion soup I've ever made! It was the only time I've ever made it! And Will be making it again!
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21 févr. 10 par le membre: gina0984
This is soooo good and easy. I toasted a piece of light bread. Cut it up and placed it in the bottom of the bowl, added my soup then topped it off with 1/8 cup of low moisture made with skim milk mozzarella shredded cheese.
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20 févr. 10 par le membre: lhoes
This is an awesome recipe. It is very tasty with super low calories!
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14 févr. 10 par le membre: fcrawford2
This is a great soup and instead of the bread I used some lowfat pepper jack in the last few minutes of baking and it was awesome! It became a creamy slightly spicy meal.
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22 janv. 10 par le membre: dlsowa
1 à 10 sur 11 Suivant

     
 

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par le membre: adeline223
Collation sucrée, délicieuse et saine.
par le membre: nath102
Recette délicieuse, facile et simple.
par le membre: Charlotte0304
Savoureux et moelleux sans sucre raffiné ajouté.
par le membre: comorgane
Recette légère, savoureuse et faible en gras pour une entrée ou un dîner.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 39 calories dans 1 portion de Homemade Onion Soup.
Répartition Calorique: 5% gras, 82% glu, 13% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
162 kj
2%
39 kcal
Gras
0,22g
0%
Gras Saturés
0,098g
0%
Gras Monoinsaturés
0,076g
Gras Polyinsaturés
0,049g
Glucides
8,56g
3%
Sucre
3,83g
4%
Fibre
1,1g
Protéine
1,41g
3%
Sel
2,90g
48%
Cholestérol
0mg
Potassium
128mg
6%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de VQR*
(39 cal)
2% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (82%)
 
Gras (5%)
 
Protéine (13%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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