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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: Lucybell33

Pasta with Tuna and Fresh Herbs

Quick, easy and delicious pasta.

Ingrédients

Directives

  1. Cook the pasta according to the instructions.
  2. Meanwhile, melt the spread in a large pan, add the red pepper and mushrooms and cook for about 5 minutes, stirring occasionally, until soft and just beginning to turn brown.
  3. Stir in the sweetcorn and tuna, cover and cook very gently until piping hot.
  4. Season to taste.
  5. Drain the pasta and gently toss with the tuna mixture and the herbs.
  6. Serve immediately.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 471 calories dans 1 portion de Pasta with Tuna and Fresh Herbs.
Répartition Calorique: 18% gras, 60% glu, 22% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1969 kj
24%
470 kcal
Gras
9,75g
14%
Gras Saturés
2,972g
15%
Gras Monoinsaturés
3,325g
Gras Polyinsaturés
2,519g
Glucides
74,98g
29%
Sucre
3,23g
4%
Fibre
1,8g
Protéine
27,54g
55%
Sel
0,98g
16%
Cholestérol
23mg
Potassium
554mg
28%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
24%
de VQR*
(470 cal)
24% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (60%)
 
Gras (18%)
 
Protéine (22%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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