Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 30 mins
Type de repas:
collations
petit-déjeuner
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Breakfast muffins made from fried white mushrooms, grilled chicken and spring onions.
Ingrédients
Directives
- Cut the mushrooms and fry them until golden. Chop spring onions and chicken.
- Whisk the eggs with salt, pepper and dried oregano.
- Spray or brush muffin tins with oil. Fill each tin with spring onions, chicken and fried mushrooms. The tins will be around half or 2/3 full.
- Add 3 tablespoons of the whisked eggs in each tin.
- Put the muffins in the oven for about 30 minutes. Check with a fork if they're dry inside. Take out and let cool.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 96 calories dans 1 portion de Egg Muffins.
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Répartition Calorique: 51% gras, 8% glu, 41% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
401 kj
5%
96 kcal
Gras
5,43g
8%
Gras Saturés
1,65g
8%
Gras Monoinsaturés
2,035g
Gras Polyinsaturés
0,845g
Glucides
1,86g
1%
Sucre
0,54g
1%
Fibre
0,5g
Protéine
9,76g
20%
Sel
0,35g
6%
Cholestérol
203mg
Potassium
155mg
8%
Répartition Calorique:
Glucide (8%)
Gras (51%)
Protéine (41%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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