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Rendements:
5 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
salades et vinaigrettes
déjeuner
Note:
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par le membre: reeneejune

Tuna and Mushroom Salad

Even if you're not a mushroom lover, you very well might enjoy this recipe.

Ingrédients

Directives

  1. Drain tuna and break up with a fork.
  2. In a medium bowl, toss together tuna, mushrooms, celery, onion, and cheese.
  3. Add mayonnaise, lemon juice, salt and pepper.
  4. Serve in lettuce leaves as a lettuce wrap, tear lettuce into pieces and serve with tuna mixture on top as a salad, roll lettuce and tuna mixture together in a whole wheat tortilla for a wrap, or stuff lettuce and tuna mixture in a pita.
  5. Note: for folks who normally shy away from the fungus in your food, this is a good one to try.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 239 calories dans 1 portion de Tuna and Mushroom Salad.
Répartition Calorique: 46% gras, 19% glu, 35% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1002 kj
12%
239 kcal
Gras
12,37g
18%
Gras Saturés
3,737g
19%
Gras Monoinsaturés
3,303g
Gras Polyinsaturés
4,671g
Glucides
11,26g
4%
Sucre
4,05g
5%
Fibre
1,4g
Protéine
21,35g
43%
Sel
1,80g
30%
Cholestérol
38mg
Potassium
420mg
21%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
de VQR*
(239 cal)
12% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (19%)
 
Gras (46%)
 
Protéine (35%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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