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Rendements:
5 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
50 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Gina333

Beef and Vegetable Meat Loaf

Vegetables give moisture and extra flavour to this variation.

Ingrédients

Directives

  1. spray 9 x 5" loaf pan with non-stick cooking spray.
  2. In a large bowl combine beef, rolled oats, mushrooms, carrots, red pepper, onion and parsley. Mix well.
  3. In a second bowl stir together tomato paste, water, egg, mustard, pepper and chili powder.
  4. Lightly combine with meat mixture just until mixed.
  5. Turn into prepared pan. Bake in 190 °C oven for 50 minutes or until firm to the touch.
  6. Pour off any fat and let stand for 5 minutes. Cut into 5 slices.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 123 calories dans 1 portion de Beef and Vegetable Meat Loaf.
Répartition Calorique: 36% gras, 35% glu, 28% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
515 kj
6%
123 kcal
Gras
4,99g
7%
Gras Saturés
1,613g
8%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,769g
Gras Polyinsaturés
0,313g
Glucides
10,97g
4%
Sucre
2,53g
3%
Fibre
2,2g
Protéine
8,84g
18%
Sel
0,34g
6%
Cholestérol
60mg
Potassium
272mg
14%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
de VQR*
(123 cal)
6% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (36%)
 
Gras (36%)
 
Protéine (28%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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