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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
Note:
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par le membre: artemis

Chickpea Ragout

Serve as a side dish for chicken or as a main meal.

Ingrédients

Directives

  1. Heat the olive oil over medium heat; fry eggplant, red pepper, onion, garlic, salt and hot pepper flakes, stirring occasionally, until tender, about 8 minutes.
  2. Stir in tomatoes, chickpeas and tomato paste; cover and simmer until thickened and vegetables are softened, about 15 minutes.
  3. Stir in parsley and grated parmesan (optional). Serve with polenta or with chicken.
  4. Note: recipe from "Canadian Living" magazine.
69 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
4 pts per serving, very few calories, and I love lots of eggplant!
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27 janv. 08 par le membre: Bible Bliss

     
 

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Riche, moelleux et sucré.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 166 calories dans 1 portion de Chickpea Ragout.
Répartition Calorique: 27% gras, 59% glu, 14% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
692 kj
8%
166 kcal
Gras
5,22g
7%
Gras Saturés
1,057g
5%
Gras Monoinsaturés
2,88g
Gras Polyinsaturés
0,89g
Glucides
26,03g
10%
Sucre
6,08g
7%
Fibre
6,5g
Protéine
6,26g
13%
Sel
0,83g
14%
Cholestérol
2mg
Potassium
590mg
30%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
de VQR*
(166 cal)
8% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (59%)
 
Gras (27%)
 
Protéine (14%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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