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Rendements:
8 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: 330poundwoman

Basil Chicken Primavera with Alfredo Sauce

Basil chicken with assorted vegetables in a rich alfredo sauce covering whole wheat pasta.

Ingrédients

Directives

  1. Clean and cut asparagus spears into 1" pieces. Clean, peel and slice carrots. Clean, seed and dice red and green bell peppers. Thinly slice one medium onion. Thinly slice boneless skinless chicken breast.
  2. Cook whole wheat pasta as indicated on box.
  3. Place 1 tablespoon of extra virgin olive oil and 2 tablespoons of basil pesto sauce in large skillet over medium heat, add asparagus and carrots, stir well, cover with lid and cook for 5 minutes, stirring frequently.
  4. Remove lid, add red and green bell peppers, cook an additional 5 minutes, add onion and cook until onion is transparent. Now pour vegetables in a large bowl.
  5. In the same pan, add a tablespoon of olive oil and 2 tablespoons of basil pesto sauce, grate two garlic cloves and add chicken, cook completely.
  6. When chicken done, add vegetables back to pan, add 1/2 cup red pepper alfredo pasta sauce, stir well and heat thoroughly.
121 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
pasta and processed foods not allowed on the Ancient European diet
user vote
26 mai 10 par le membre: Runesinger
Awesome! Substituted sun dried tomato alfredo and it was awesome!
user vote
10 mai 10 par le membre: BarelyGlowin
Loved it!!
user vote
07 mai 10 par le membre: ahath0325
Way, way too high in carbohydrate to be in any weight loss phase of atkins
user vote
07 mai 10 par le membre: Lavinnia

     
 

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par le membre: mariencl
Facile et rapide avec des ingrédients simples.
par le membre: Emma13001
Satisfaisant, délicieux et facile à préparer.
par le membre: Nanou2867
Léger, rapide et savoureux.
par le membre: Kylijules
Dessert moelleux, délicieux et peu calorique.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 339 calories dans 1 portion de Basil Chicken Primavera with Alfredo Sauce.
Répartition Calorique: 26% gras, 52% glu, 22% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1418 kj
17%
339 kcal
Gras
9,95g
14%
Gras Saturés
1,624g
8%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,473g
Gras Polyinsaturés
0,436g
Glucides
45,66g
18%
Sucre
5,55g
6%
Fibre
7,8g
Protéine
19,68g
39%
Sel
0,9g
15%
Cholestérol
36mg
Potassium
206mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
de VQR*
(339 cal)
17% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (52%)
 
Gras (26%)
 
Protéine (22%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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