Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
accompagnements
salades et vinaigrettes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A tasty recipe that is high in vitamins A, C and K, and is also moderately anti-inflammatory.
Ingrédients
Directives
- Cook quinoa according to directions and set aside.
- Chop kale and avocado into bite-sized pieces.
- Toss all ingredients together in a large bowl until the kale is well coated with the oil.
- Notes: this salad will keep for several days in an air-tight container. To keep longer, prepare the balsamic vinaigrette (vinegar, oil, salt and pepper,) and pour over the salad only once you are ready to eat it. Also try adding other fresh herbs for an extra boost of flavor and nutrients such as parsley, chervil and mint.
105 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Amazing... I put drained canned tuna on top if I want to add some more protein, it blends really well with the salad!
02 déc. 13 par le membre: maeday0582
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this recipe should be 5 stars.
13 juin 13 par le membre: Godzgurl
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 134 calories dans 1 portion de Kale Salad.
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Répartition Calorique: 62% gras, 31% glu, 6% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
559 kj
7%
134 kcal
Gras
9,82g
14%
Gras Saturés
1,384g
7%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
6,589g
Gras Polyinsaturés
1,534g
Glucides
11,02g
4%
Sucre
2,1g
2%
Fibre
2,4g
Protéine
2,26g
5%
Sel
0,53g
9%
Cholestérol
0mg
Potassium
171mg
9%
Répartition Calorique:
Glucide (32%)
Gras (62%)
Protéine (6%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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