Temps de Préparation: 20 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
soupes
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Fast and easy, sweet and sour and totally nutritious.
Ingrédients
Directives
- In a soup pot combine the chicken broth, coconut milk, ginger, curry paste, soy sauce, brown sugar and the juice of the lime and bring to a boil.
- Put rice noodles in a separate bowl and cover with boiling water.
- Once the soup begins to boil, add the sliced mushrooms, slivered carrots, thin sliced bok choy, sliced green onions and halved grape tomatoes.
- Check noodles and when soft drain and divide between four bowls.
- Let the soup simmer for 10 minutes. Ladle over noodles and garnish with chopped basil.
46 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Careful with the curry, better reduce as it is too spicy for some people
23 août 13 par le membre: Julie jansen
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Perfect for this diet.
13 août 13 par le membre: Her Bigness
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 217 calories dans 1 portion de Thai Noodle Soup.
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Répartition Calorique: 29% gras, 60% glu, 12% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
907 kj
11%
217 kcal
Gras
7,27g
10%
Gras Saturés
5,37g
27%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,125g
Gras Polyinsaturés
0,177g
Glucides
33,92g
13%
Sucre
7,96g
9%
Fibre
2,7g
Protéine
6,68g
13%
Sel
3,74g
62%
Cholestérol
0mg
Potassium
168mg
8%
Répartition Calorique:
Glucide (59%)
Gras (29%)
Protéine (12%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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