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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
soupes
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Her Bigness

Thai Noodle Soup

Fast and easy, sweet and sour and totally nutritious.

Ingrédients

Directives

  1. In a soup pot combine the chicken broth, coconut milk, ginger, curry paste, soy sauce, brown sugar and the juice of the lime and bring to a boil.
  2. Put rice noodles in a separate bowl and cover with boiling water.
  3. Once the soup begins to boil, add the sliced mushrooms, slivered carrots, thin sliced bok choy, sliced green onions and halved grape tomatoes.
  4. Check noodles and when soft drain and divide between four bowls.
  5. Let the soup simmer for 10 minutes. Ladle over noodles and garnish with chopped basil.
46 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Careful with the curry, better reduce as it is too spicy for some people
user vote
23 août 13 par le membre: Julie jansen
Perfect for this diet.
user vote
13 août 13 par le membre: Her Bigness

     
 

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soupes plats principaux déjeuner

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Délicieux, sain et faible en calories.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 217 calories dans 1 portion de Thai Noodle Soup.
Répartition Calorique: 29% gras, 60% glu, 12% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
907 kj
11%
217 kcal
Gras
7,27g
10%
Gras Saturés
5,37g
27%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,125g
Gras Polyinsaturés
0,177g
Glucides
33,92g
13%
Sucre
7,96g
9%
Fibre
2,7g
Protéine
6,68g
13%
Sel
3,74g
62%
Cholestérol
0mg
Potassium
168mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(217 cal)
11% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (59%)
 
Gras (29%)
 
Protéine (12%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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