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Rendements:
10 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
1 h
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: pinkskullery

Vegetable Casserole

Delicious, super easy casserole topped with soy cheese.

Ingrédients

Directives

  1. Mix broccoli, cauliflower, the mixed vegetables, mushrooms, and the cream of mushroom soup (fat free if available) in a large mixing bowl.
  2. Put half of the mixture on the bottom of a baking pan.
  3. Put all of the soy cheese in the middle, then place the rest of the vegetable mixture on top.
  4. Bake casserole for 45 minutes at 350° F (175° C) and enjoy after letting it rest for 10 minutes.
453 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
2 pts
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03 déc. 11 par le membre: mama mel
This was tasty and easy. I used 2% cheese instead of soy. I am in Phase II of Fat Smash so this seems to fit the criteria.
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04 sept. 09 par le membre: Cozy Corner
sounds a lot like casseroles i usually make. I think it will be very yummy and all these ingredients are allowed in phase 1. I'll use fat free cheese though.
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03 juin 09 par le membre: Lcplswife23
This is such a great recipe. I substituted the soy cheese with 2% cheese and loved it:) I think next time I make it I am going to make it an entree and add cubed chicken. YUM!!
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01 juil. 08 par le membre: cjs_mama2000
Easy, low in points; however I just used 2% lowfat cheese instead of soy--really good!
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10 févr. 08 par le membre: baseballmom92
I can't wait to try this! Sounds yummy & easy enough for a quad to do. I'll just ask my PCA to cut everything up for me in the morning & I'll make it later in the day.
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19 oct. 07 par le membre: psalm46v10
Not really for phase 1. There is no milk product allowed.
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14 juil. 07 par le membre: graceie

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 91 calories dans 1 portion de Vegetable Casserole.
Répartition Calorique: 27% gras, 50% glu, 23% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
381 kj
5%
91 kcal
Gras
2,93g
4%
Gras Saturés
0,575g
3%
Gras Monoinsaturés
0,637g
Gras Polyinsaturés
1,414g
Glucides
11,94g
5%
Sucre
2,33g
3%
Fibre
2,5g
Protéine
5,49g
11%
Sel
0,56g
9%
Cholestérol
2mg
Potassium
433mg
22%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
de VQR*
(91 cal)
5% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (50%)
 
Gras (27%)
 
Protéine (23%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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