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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Maddalena

Chickpea and Couscous Salad

This combination of flavors makes for a light summery salad.

Ingrédients

Directives

  1. Combine diced white onion with lemon juice and set aside. The lemon juice will minimize the bite of the onion, making it mild. Cook the couscous to the directions of the package and set aside as well.
  2. Drain can of chickpeas and put in a bowl and toss with the green onion and olive oil, season with salt and pepper.
  3. With a fork, loosen up the couscous and blend in with chickpea blend.
  4. Now combine lemon juice, white onions and tomatoes and toss together.
  5. Finally, drizzle honey on creation and mix well. Refrigerate salad for about half an hour to allow the flavors to set. Sprinkle with herbs of your choice prior to serving.
  6. Note: you can substitute the lemon juice for lime juice, and honey for brown sugar, and also substitute white onion for celery or even green apple!
535 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
5 PP
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23 juin 15 par le membre: Keeper
loved it with chilli flakes!
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09 janv. 13 par le membre: sky92
I'm not on Atkins Induction Phase, so I'm gonna love the cr** outta this dish. Atkins people, please try to keep your gasps of shock to your own forums. No one SAID this was a good Atkins dish, so just deal with it,
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26 mars 12 par le membre: Im2Thin4u
it;s ecxellent. since I made it with onion,1 bell pepper,like one teaspoon or 2 of virgin olive oil and chopped garlic. sauted everything in the little oil with a little bit of salt and ate it like a warm salad. Did not use the lemon nor the honey.It was my evening meal today
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18 janv. 12 par le membre: Costurera
My husband loved it.
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03 oct. 11 par le membre: thegarfs
27.98 grams of Carbs all in one meal? Definately NOT good for Atkins Induction Phase. take out the honey, couscouse and replace it with squares of motzorella cheese and reduce the volume chickpeas, make up the difference -That might be a reasonable side to a meat dish.
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03 oct. 11 par le membre: Akumas
I love this recipe. It's quick and easy to make and I have it all the time. I highly recommend for a fan of chick peas,such as myself.
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12 déc. 10 par le membre: fatpanda138
How many ounces equal one serving?
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27 oct. 10 par le membre: JulianGonzales

     
 

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salades et vinaigrettes

Recettes plus Récentes

par le membre: bouyoncube
Gaufre sans beurre ni sucre raffiné ajoutés.
par le membre: Emma13001
Satisfaisant, délicieux et facile à préparer.
par le membre: alicialcs4423
Modérément sucré, parfumé et délicieux.
par le membre: Barbarabzm
Doux, parfumé et humide.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 175 calories dans 1 portion de Chickpea and Couscous Salad.
Répartition Calorique: 28% gras, 61% glu, 12% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
732 kj
9%
175 kcal
Gras
5,53g
8%
Gras Saturés
0,841g
4%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,28g
Gras Polyinsaturés
0,67g
Glucides
27,48g
11%
Sucre
7,03g
8%
Fibre
3,7g
Protéine
5,25g
10%
Sel
0,36g
6%
Cholestérol
0mg
Potassium
214mg
11%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(175 cal)
9% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (60%)
 
Gras (28%)
 
Protéine (12%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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