Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 10 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A spicy herb mix sparks the taste of these tender boneless chops that cook in no time.
Ingrédients
Directives
- Combine chili powder, oregano, garlic, and cumin. gently rub over both sides of pork chops.
- Cover and refrigerate for at least 2 hours.
- Grill, covered, over medium heat for 5-7 minutes on each side, or until meat thermometer reads 160 °F (70 °C).
431 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
Loved it and so did the whole family! Will definitely make this again :)
15 avr. 13 par le membre: kristina1212
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Just made this last night and it's really nice, my wife thinks I can cook now. Shared a baked potato, some boiled carrots and a loaded pepper and it fit the bill quite nicely!
04 avr. 12 par le membre: Paulrglover
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its alright.. the kids didnt care for it. could use some salt for sure
12 nov. 10 par le membre: cbonita
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Wonderful flavor
28 mai 10 par le membre: twohealthe
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A good mix of herbs and pork
26 mai 10 par le membre: Runesinger
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 213 calories dans 1 portion de Zippy Pork Chops.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 36% gras, 17% glu, 47% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
891 kj
11%
213 kcal
Gras
8,73g
12%
Gras Saturés
2,659g
13%
Gras Trans
0,08g
Gras Monoinsaturés
3,015g
Gras Polyinsaturés
1,295g
Glucides
9,4g
4%
Sucre
0,92g
1%
Fibre
4,9g
Protéine
26,17g
52%
Sel
0,77g
13%
Cholestérol
65mg
Potassium
783mg
39%
Répartition Calorique:
Glucide (17%)
Gras (36%)
Protéine (47%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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