Egg Muffins with Turkey Sausage
Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
collations
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Dawnography ![](https://m.ftscrt.com/static/member/b52f7cb6-ede1-4528-8031-cf358466fdeb_tiny.jpg)
Egg Muffins with Turkey Sausage
Easy, healthy, quick egg muffins. Great for healthy breakfasts all week.
Ingrédients
Directives
- Crack eggs into large bowl and beat. Set aside.
- Cook sausage until done.
- Shred sweet potato into "hash browns" and saute with spinach.
- Add cooked sausage, sweet potato, spinach, salt and pepper to bowl with beaten eggs and mix well.
- Scoop mixture into greased muffin pan filling cups 3/4 full. Cook until eggs are completely done, approximately 20 minutes.
190 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
I did not add the sweet potato but these are amazing, LOVE THEM !!!
15 avr. 14 par le membre: SaraJane1978
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 132 calories dans 1 portion de Egg Muffins with Turkey Sausage.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 53% gras, 10% glu, 37% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
550 kj
7%
132 kcal
Gras
7,56g
11%
Gras Saturés
2,336g
12%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,905g
Gras Polyinsaturés
0,703g
Glucides
3,08g
1%
Sucre
0,94g
1%
Fibre
0,7g
Protéine
11,93g
24%
Sel
0,68g
11%
Cholestérol
234mg
Potassium
148mg
7%
Répartition Calorique:
Glucide (10%)
Gras (53%)
Protéine (37%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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