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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
1 h
Type de repas:
accompagnements
sauces et condiments
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Purplemom8

Eggplant Caponata

Easy eggplant relish or side dish.

Ingrédients

Directives

  1. Cube eggplant and red peppers and dice onion. Put in a pot large enough to hold the vegetables. They will cook down so you can load it up to the top.
  2. Add diced tomatoes to pot.
  3. Add seasonings and olive oil.
  4. Cook on medium heat until mixture steams then reduce heat and simmer until vegetables are broken down to your desired consistency stirring occasionally.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 96 calories dans 1 portion de Eggplant Caponata.
Répartition Calorique: 23% gras, 66% glu, 11% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
402 kj
5%
96 kcal
Gras
2,74g
4%
Gras Saturés
0,403g
2%
Gras Monoinsaturés
1,679g
Gras Polyinsaturés
0,453g
Glucides
17,66g
7%
Sucre
9,36g
10%
Fibre
8g
Protéine
3,05g
6%
Sel
1,43g
24%
Cholestérol
0mg
Potassium
540mg
27%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
de VQR*
(96 cal)
5% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (66%)
 
Gras (23%)
 
Protéine (11%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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