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Rendements:
1 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
salades et vinaigrettes
déjeuner
Note:
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par le membre: kosniklu

Lemon Pepper Tuna Salad

Tasty, easy lunch that's super healthy.

Ingrédients

Directives

  1. Heat oil or cooking spray in a pan.
  2. Add the tuna, and spices.
  3. Fry until warm and good tasting. Mix the remaining salad ingredients together well in a bowl.
  4. Put tuna and spices over salad, preferably directly from the pan, it will slightly wilt the lettuce and melt the cheese making it spectacular.
  5. Note: tuna can be prepared ahead of time and refrigerated and you can add any other vegetables permitted. Great for Phase 1 of South Beach Diet.
271 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Really tasty
user vote
14 mai 14 par le membre: moki123
too much pepper but I will modify that and it is great.
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05 août 13 par le membre: Billy1957
1 tbsp pepper... This is supposed to be 1 tsp right?
user vote
22 août 10 par le membre: Diverd
Delicous and quick!
user vote
30 août 07 par le membre: suedi3399
Its a very,very good recipe. I didn't mean 1 cup, I meant to say 1 tsp. But it is a very good meal!
user vote
15 août 07 par le membre: kosniklu

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 387 calories dans 1 portion de Lemon Pepper Tuna Salad.
Répartition Calorique: 39% gras, 14% glu, 48% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1619 kj
19%
387 kcal
Gras
16,87g
24%
Gras Saturés
3,274g
16%
Gras Monoinsaturés
10,711g
Gras Polyinsaturés
2,37g
Glucides
13,32g
5%
Sucre
5,2g
6%
Fibre
4,7g
Protéine
46,87g
94%
Sel
7,48g
125%
Cholestérol
54mg
Potassium
1005mg
50%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
de VQR*
(387 cal)
19% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (13%)
 
Gras (39%)
 
Protéine (48%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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